Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Finnes det et bedre sted enn Oslo nå i påsken?

NYTER: Herlig med hjemmepåske også - byutviklingsbyråd Bård Folke Fredriksen (H) nyter våren og påsken hjemme i Oslo og på Kjelsås. Foto: PRIVAT

– Kan du noen steder bedre ha det enn i Oslo nå i påsken når de stressa folka alle er forsvunnet til fjells?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.04.2015 kl 12:48

OSLO/KJELSÅS: Fritt etter Lillebjørn Nilsens «Bysommer», av byutviklingsbyråd Bård Folke Fredriksen (H) som koser seg med familien og hjemmepåske.

Late dager

- Det blir noen snarturer. Men jeg synes det er deilig å ha fri, og å nyte noen late dager i Oslo, sier Fredriksen fra påske-Oslo og Kjelsås.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Det er mye å finne på i Oslo i påsken. Nordre Aker Budstikke har også laget en påskeguide - den finner du her.

Byutviklingsbyråden har også flere forslag.

LES OGSÅ: Hvorfor holdt dette flyet oslofolk våkne natt til langredag?

Rusle gatelangs

– Som småbarnspappa er Frognerborgen, Teknisk museum, Forsvarsmuseet og kino på programmet. I tillegg treffer vi venner, eller kanskje rusler gatelangs og nyter at det våres i hovedstaden, sier Fredriksen.

Bilder av "snø" er det nok av på sosiale medier i påsketider, snø på fjellet. Men ikke la deg lure til å tro at "alle" er på fjellet. For sånn er det ikke. Langt derifra.

Mest sannsynlig så gjør de aller fleste som byråden, nemlig blir hjemme i påsken.

LES OGSÅ: Fikk Zeen (14) den første fangsten i Akerselva på fire år?

En av fem

Før forrige påske utførte MMI en undersøkelse for Nettavisen, om akkurat det om hvor mange som egentlig reiser til eksempelsvis fjells i påsken. Da svarte hele fire av fem, at de ikke drar til fjells i påsken.

Én av fem oppga også at de ikke hadde lagt noen som helst planer i påsken.

Totalt svarte 525 personer på undersøkelsen som ble gjort i forkant av forrige påske.

LES OGSÅ: Hun er drømmedama til byråden

Tidligere påske

Likevel, mulig antallet som drar på fjellet er noe høyere denne påsken, siden påsken i år er tidligere, og dermed kanskje mer snøsikker enn den var i fjor.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...