Nordre Aker Budstikke

Flere pågrepet for ran av ung gutt

Kjelsås skole, og hvor fornærmede skal ha blitt utsatt for vold i forbindelse med ranet.

En fjerde person er pågrepet for ranet av ung gutt på Kjelsås, lørdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.10.2020 kl 19:43

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke omtalte ranet og pågripelsen av tre personer, mandag kveld:

– Vi har pågrepet tre personer som nå er på Politihuset. De er mistenkt for ran av en ung gutt på Kjelsås, lørdag, sa jourhavende jurist, Jørgen Rodal i Oslo-politiet til avisa.

Politiførstebetjent ved avsnitt for etterforskning av ungdomskriminalitet, Stian Skarpeid, kan nå fortelle at en fjerde person er pågrepet for ranet på lørdag.

– 17. oktober klokken 17.51 ble politiet varslet om ranet, like i etterkant av hendelsen. Fornærmede skal ha blitt utsatt for et ran hvor det ble brukt vold ved Kjelsås skole. Han ble fratatt jakken og beltet.

Skarpeid fortsetter:


– Det ble pågrepet tre personer den 19. oktober, den fjerde personen ble pågrepet den 20. oktober. Alle de pågrepne er under 16 år. En av de pågrepne er kjent for politiet ved tilsvarende forhold. Saken er fortsatt under etterforskning og det gjenstår flere etterforskingsskritt, men fornærmede har nå fått tilbake jakken og beltet.

Vitner til hendelsen har ytret at det tok lang tid før politiet kom til stedet. Politiet svarer Nordre Aker Budstikke at de vil komme tilbake til dette spørsmålet, samt har avisa også spurt om hvorfor politiet ikke twitret om hendelsen, lørdag.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...