Nordre Aker Budstikke

- Flere har sett unge som sitter der og ruser seg

Sprøyte med blod - midt i boligområdet. Foto: PRIVAT

Det går ikke lenge mellom hver gang lokalavisa tipses om mulig narko og blodige sprøyter i nabolaget. Sist ut ved trappa opp fra Kjelsåsveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2017 kl 19:34

KJELSÅS: Trappa som er snarveien mellom Kjelsåsveien og Kjetils vei. Midt blant hus med småbarnsfamilier og andre oppdaget foreldre både sprøyte og noe hvitt pulver i en pose.

LES OGSÅ: Den frekke «takleggeren» gikk opp på taket til Tore (86) - ødela deler av det, og sa så at han kunne reparere det - for mange tusen kroner!

LES OGSÅ: Mange utrolig naive foreldre der ute!

Sprøyte og pulver

- Denne uken fant en i nabolaget en sprøyte med blod og en liten plastpose med noe hvitt, i trappa mellom Kjetils vei og Kjelsåsveien. Plutselig ble dette veldig nært. Det er flere som har sett unge, et ungt par, som sitter der og ruser seg. Jeg skulle ønske at politiet tok noen noen turer i området her - oftere, sier leser som ønsker å være anonym.

Politiet skal være varslet om funnet og hendelsen.


Pose med hvitt pulver ble også funnet - politiet skal være varslet. Foto: PRIVAT

Flere tips

Nordre Aker Budstikke er også tipset om lignende funn både ved Jupiterjordet og ved Akebakken.

Teltet med brukerutstyr

I tillegg, i forrige måned hadde beboere reagert på telt ved idylliske Grønvold like ved Maridalsvannet, og hvor det også ble observert brukerutstyr ved teltet. Les hele saken her.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...