ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Flere mindreårige siktet etter vold på fest

Opp mot 200 personer var samlet til fest utendørs på Korsvolltoppen i midten av september. Flere personer skal ha blitt ranet på stedet denne kvelden. Foto: Christian Fredrik Borg

Minst ti unge personer skal ha blitt ranet i løpet av ei helg i september. Flere av hendelsene skjedde i Nordre Aker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

KORSVOLL: Politiet har siktet to nye personer i saken. Begge knyttes til hendelsene på Korsvolltoppen, bekrefter politiadvokat Jon Inge Engesmo overfor Nordre Aker Budstikke.

– Siktelsene gjelder kroppsskade eller medvirkning til dette, skriver han i en e-post.

NRK omtalte den nye utviklingen i saken først.

De to nye siktede er mindreårige. Politiet har ikke pågrepet dem.

Flere unge personer har status som fornærmet etter hendelser som skjedde på Korsvolltoppen om kvelden fredag 17. september.

ANNONSE

Ranet på fest

En rekke ungdommer ble ranet i Oslo i løpet av ei helg i midten av september. I alt ble minst ti unge ranet ulike steder i Oslo, har politiet tidligere opplyst.

Tidlig om kvelden 17. september ble en person ranet i Ullevål hageby. Senere skjedde flere ran og andre hendelser på Korsvolltoppen, noen få kilometer lengre nordøst. Opp mot 200 personer var samlet i anledning en fest på stedet, har politiet opplyst. Ifølge Nordre Aker Budstikkes opplysninger skal dette ha vært en fest med tilknytning til en videregående skole i Oslo.

Politiet opplyser at de vil undersøke hvorfor det skjedde så mange hendelser den aktuelle helgen. Foto: Christian Fredrik Borg

Fem personer har status som fornærmet etter kvelden på Korsvolltoppen, sier politiadvokat Engesmo nå.

ANNONSE

– Totalt er det ti siktede i saken. De to som er varetektsfengslet, sitter fortsatt fengslet, oppdaterer han om status i saken.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE