Nordre Aker Budstikke

For mye støy - slutter å bruke parkeringen til massedeponi

Oset utfartsparkering, også brukt som deponi av masser fra arbeider med å legge nye vannrør i Kjelsåsområdet. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Med umiddebar virkning, massene skal istedet kjøres ut av området.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.08.2017 kl 13:43

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har tidligere flere ganger beskrevet Vann- og avløpsetatens store og viktige arbeid på Kjelsås. Veldig gamle vannrør må byttes med nye, og det betyr graving og adkomstproblemer i flere av småveiene i området.

Støymålinger

Nå er det nylig foretatt støymålinger, tilknyttet Vann- og avløpsetatens rørarbeid, ved Oset utfartsparkering på Kjelsås, som også fungerer som lagringstomt for masse som graves opp i forbindelse med arbeidene med å skifte rør.

Både på grunnlag av klager og støymålingene, så forteller prosjektleder Bjørn Vessia at det nå er bestemt at Vann- og avløpsetaten, ved entreprenør Implenia, skal frakte massene ut av Kjelsås-området, og til eget deponi øst i Oslo.

– Vi har nå tatt en avgjørelse på at vi med umiddelbar virkning skal frakte massene fra rørarbeidet ut av området, og i stedet plassere massene på deponi utenfor området, forteller Vessia.

Eget deponi

– Som nevnt, støymålingene viser såpass høyt støynivå at vi derfor nå fremover vil frakte massene ut av området, sier Vessia videre.


Bymiljøetaten godkjente i sin tid plassen som deponiplass for Implenia AS, for denne nevnte rørskiftejobben i regi av Vann- og avløpsetaten.

Vessia har ikke eksakte antall lastebillass som så langt har vært tilkjørt Oset daglig i forbindelse med rørarbeidene, det kan ha variert fra dag til dag.

Hafslund

Nordre Aker Budstikke kjenner også til at Hafslund AS bruker utfartsparkeringen til deponi. Lokalavisa har tidligere også skrevet om Haflunds arbeider med nye kabler fra Kjelsås til Korsvoll - les tidligere saker her.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...