Nordre Aker Budstikke

Føremelding: – Det er kjempeforhold. Alt er bra

Frognerseteren, Ullevålseter, Nordmarkskapellet, Holmenkollen. Det er kjempeføre i Marka, melder løypebas Roar Grønvold.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.02.2016 kl 14:43

MARKA: – Her på oversiden av Ullevålseter er det -3 grader og det er kjempeforhold. Det er helt utrolig, bare man kommer litt inn i skogen, så er det kjempeføre. Sånn er det; Frognerseteren til Ullevålseter, til Nordmarkskapellet, og helt opp til Holmenkollen. Alt er bra, sier Roar Grønvold i videoen du kan se øverst i denne saken.

Føremeldingen fra løypebasen i Bymiljøetaten, er filmet fredag formiddag. Det er altså flotte løyper og glimrende forhold i Marka for deg som kan tenke deg å ta skiene fatt i helgen. Men du må å opp i høyden: Fra Sognsvann er det for eksempel for lite snø til at det kan kjøres løyper.

LES OGSÅ: Etter fem måneder på Grefsen skole snakker Alexandra (12) fra Romania flytende norsk!

Føremelding fredag

Dette skriver Skiforeningen i føremeldingen for fredag 19. februar:

Sognsvann/Frognerseteren: Oslo kommune Bymiljøetaten kjører løypene jevnlig der det er tilstrekkelig snø. Det er fortsatt fine forhold innover i Marka ut fra Frognerseteren, men fra Sognsvann er det lite snø og ikke mulig å preparere.


Kikut: Skiforeningen: 19/2 kl. 08:08: Det er i dag -3 grader og overskyet vær. Total snødybde er 10-20 cm. Det er meget gode forhold til tross for lite snø. Vær oppmerksom på at det er enkelte partier med is, så ta det med ro i uoversiktelige utforbakker. I dag kjører vi løypene som det er mulig å kjøre. Fra Elveli, er det lite snø og man må gå på beina opp til Heikampveien. På vannene er det solid is og bra forhold i løypetraseene. Smøretips VR40.

I Maridalen ble det kjørt løyper mellom Movatn og Finntjern (Tømte) i går, 18. februar.

Se oppdatert føremelding fra Skiforeningen her!

LES OGSÅ: Myrerjordet får sandbaner i løpet av året

Vinter på vei

Fredag ettermiddag begynte snøen å lave ned i Oslo. Det vil den fortsette med også nesten hele lørdag, melder Yr.no. Da kan nok de nyoppkjørte løypene snø ned, men det vil til gjengjeld kunne gi enda bedre skiføre i neste uke. Temperaturene er nemlig fallende, og det kan bli så kaldt som 10 minusgrader på dagtid helt fram til neste helg.


LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...