Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Førerløs bil havnet i grøfta

Bilen fra bussoperatøren Nobina sto parkert da den begynte å rulle ned fra parkeringsplassen ved snuplassen for busser i Tamburveien, Nydalen, mandag kveld. Foto: MORTEN FRANCK/LESERBILDE

En bil fra en av Ruters bussoperatører rullet mandag av veien i Nydalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2016 kl 17:44

NYDALEN: Sjåføren fra Nobina havnet mandag kveld i en uheldig situasjon, da vedkommendes parkerte bil la ut på «kjøretur» på egenhånd.

Bildet fikk vi tilsendt av en leser, som observerte den «uvanlige parkerte bilen» mandag.

SE OGSÅ DETTE: Her får Ullevaal-matta solarium

Glemte parkeringsbrems

Hendelsen bekreftes av Magne Elvik, som er driftssjef for Oslo Vest, i Nobina. Selskapet kjører blant annet bussrute 30 fra Nydalen, på oppdrag fra Ruter.

Den uheldige bilen ble på lovlig vis parkert på Tamburveien holdeplass, men sjåføren som parkerte glemte å sette på parkeringsbremsen på bilen.

– Etter at fører har forlatt bilen og gått inn i hvilebrakken, startet bilen å trille. Bilen triller ut av parkeringen, ut av veien og i veigrøften. En uheldig episode som selvfølgelig ikke skal forekomme, opplyser Elvik i en e-post til Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ: Posten flyttet til nabolaget – mange må likevel reise langt for å hente posten sin

Ingen ble skadet

Uhellet ble ifølge Elvik øyeblikkelig meldt til Nobina og bergingsbil ble rekvirert. Skadeomfanget på den aktuelle bilen er begrenset, da det kun er snakk om lakkskader.

– Nobina beklager det hele og er veldig glad for at ingen andre trafikanter var involvert. Vi tenker da særlig på de myke trafikantene, skriver Elvik.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...