Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fortvil ikke: Her snør det

På Linderudkollen snør det tirsdag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Tirsdag regner det nede i Oslo. Men slik er det ikke overalt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2017 kl 15:06

NORDRE AKER: I løpet av en trikketur fra Sagene og opp til Kjelsås, så endrer været seg. Fra regn til snø.

Vinter

Nordre Aker Budstikke tok turen oppom Linderudkollen, og der er det vintervær og snø tirsdagen.

Sikkert til stor jubel for skifolket. Ifølge meteorologene ser det også lovende ut for mer snø også i morgen, onsdag, med temperaturer rundt null grader.

Krysse staver og ski

Så da er bare å krysse staver og ski, og håpe på at det akkurat blir minusgrader og mer snø i høyden og blant annet i Linderudkollen Skianlegg.

FIKK DU MED DEG: Sabotasje i Linderudkollen. Klippet kablene til snøkanonene

Ifølge meteorologene blir nedbøren som kommer i høyden liggende hvit og fast, for det ventes kuldegrader og nordavind fra torsdag og til helgen.

– Det ser ut som det blir mye bra vær fra torsdag og resten av uken, sier meteorologikonsulent Jan Inge Hansen ved Meteorologisk institutt, til Akersposten.no.

Blir det nok snø til skiføre også i marka, mon tro?

– Det er alltid vanskelig å si. Jeg vil tro det vil komme 10 til 20 centimeter. Da blir det muligheter for ski på veiene i marka, men neppe ute i terrenget, sier Hansen.

Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...