Nordre Aker Budstikke

Fra håpløs fortvilelse til full lykke

Tico før han forsvant, og gjenforent med en lykkelig matmor etter fire døgn alene på tur. Foto: PRIVAT

Etter fire døgn alene i Nordmarka er hunden Tico endelig funnet!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.01.2017 kl 19:13

NORDMARKA/KJELSÅS: Det bekrefter Ticos eier Sissel Horni.

Tico ble borte på tur mellom Movann og Gørja søndag ettermiddag.

Helikopter og dusør

Eierne har lett høyt og lavt – bokstavelig talt. Mandag leide de helikopter i søket etter den to år gamle hannhunden av rasen Shetland sheepdog.

Søket var resultatløst, og familien utlovet deretter en dusør til den eller de som kunne gi opplysninger som kunne føre til at Tico ble funnet – i livet eller ei.

Sissel Horni og Tico. Foto: PRIVAT

Har gått langt

Torsdag morgen klokken 9.30 kan en lykkelig hundeeier Sissel Horni fortelle at den firbeinte toåringen er hjemme igjen i Myrerveien på Kjelsås.

– Han kom utenfor døren nå. Sårpotet og utslitt, men like fin, sier hundeeieren, og legger til at hun er «sjokkhappy».

Onsdag ettermiddag skal Tico ha blitt observert av en kvinne ved en gård ved Damtjern i Krogkskogen, øst for Steinsfjorden i Tyrifjorden på Ringerike. Ifølge Google Maps er det i underkant av 40 kilometer mellom Movann og Damtjern. Med hjemveien kan Tico muligens ha beveget seg godt over åtte mil siden han forsvant.

– Han var helt utslitt og sto og bjeffet utenfor huset, sier en lykkelig matmor, som takker varmt alle som har deltatt i letingen etter hunden.

Har engasjert

Mange har nemlig bidratt i letingen og har engasjert seg. Saken om Tico har blitt lest over 17.000 ganger på nab.no siden søndag kveld.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...