Nordre Aker Budstikke

Fredag åpner ny bank her

NY: Kvelds- og lørdagsåpen bank på Storo åpner fredag. Foto: DNB

– Det blir kveldsåpent hver dag og åpent lørdager, forteller banksjefen for de to sammenslåtte filialene ved Grefsen og Torshov, Linda Jorung.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.04.2015 kl 22:50

STORO/GREFSEN: 10. april åpner DNB Storo, rett ved siden av G-MAX i Vitaminveien. Filialene på Grefsen og Torshov stenger.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

– Vi ønsker å være enda mer tilstede for kunden våre, og kommer derfor til å ha kveldsåpent hver dag til klokken 18, samt lørdager 10-16, forteller banksjefen for de to sammenslåtte filialene ved Grefsen og Torshov, Linda Jorung.

Fest lørdag

10. april er åpningsdatoen. Lørdag 11. april blir det også åpningsfest for kundene og alle i området, utenfor Storo Storsenter fra klokken 12.00.

– Blant annet kommer Torshovkorpset, tryllekunstner Davido, Vålerenga-spillere, Marcus og Martinius og Adelen. Og aktiviteter med konkurranser, premier og servering, sier Jorung.


Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Helt annen tilgjengelighet

Storo-banken skal ha rådgivere klare, både for person- og bedriftsmarkedet, samt lokale eiendomsmeglere.

– Det er jo litt vemodig at lokalene våre i Grefsenveien og Vogts gate stenger, her har vi vært i veldig mange år. Men nå samler vi kreftene våre og satser skikkelig med en helt annen tilgjengelighet på Storo, har Jorung tidligere uttalt til Nordre Aker Budstikke.

Endrer konseptet

I tillegg til at det blir «ny» bank, så skal innholdet og tjenestene også bli nye.

– Vi endrer hele konseptet vårt, vi ønsker kundene inn – og vi stiller ut produktene våre slik butikkene gjør i dag. Vil du vite mer, så gjerne besøk oss på Storo, inviterer Jorung.


I januar skrev også Aftenposten om bankene som må tenke nytt. Storo er den første banken i DNBs nytenkning.

DNBs konserndirektør for personmarked i Norge, Trond Bentestuen, uttalte til Aftenposten at konsernet drar paralleller til Vinmonopolets transformasjon, til skrankeløs selvbetjening og med ekspertisen ute i butikken. For å forandre seg i takt med at kundene stadig raskere endrer bankvaner.

Blant annet vokser mobilbankbruken, antall manuelle innskudd og uttak er redusert med 40 prosent de siste fem årene og i 2014 var det tre millioner kundebesøk i filialene, mot 250 millioner digitale besøk.

– Bank blir ikke oppfattet som den mest imøtekommende bransjen, vi må vise oss fra en annen side, sa Bentestuen også til Aftenposten i januar.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...