Nordre Aker Budstikke

Satser på egenhånd:

Frisørene flytter inn her

Fra venstre Lena Bauer, Bente Framnes Hovelsrud og Tone Obrovac starter det nye året med å åpne dørene inn til nye Frisella Frisør i Kjelsåsveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Tone, Lena og Bente har fikset håret på nabolaget i mange år, nå starter de opp Frisella Frisør, i «Runes»-bygget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.01.2020 kl 17:44

KJELSÅS: Tone Obrovac, Lena Bauer og Bente Framnes Hovelsrud, som mange i nærområdet kjenner som sine faste frisører over mange år hos Barbarella Frisør i Midtoddveien, starter egen frisørsalong på Kjelsås, 2. januar.

Lokalene var ikke helt klare da Nordre Aker Budstikke var forbi, men nå kan de ønske kundene velkommen i Kjelsåsveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Den nye salongen heter Frisella Frisør og ligger i bygget helt i enden av Kapellveien, med adresse Kjelsåsveien 130A, der også Kjelsås Elektro holder til.

– Vi tre som starter opp har jobbet som frisører her i bydelen i mellom 15 og 23 år. Hele tiden hos Barbarella frisør, hvor vi har trivdes veldig godt sammen som kolleger og ikke minst med alle de hyggelige kundene vi treffer hver dag, sier Lena.

Når de nå starter egen salong er det i helt nyoppussede lokaler.


Litt igjen før alt er på plass da avisa var innom, men fra 2020 skal den nye frisørsalongen være helt klar. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Det blir spennende og morsomt å stå på egne ben, sier Lena som har jobbet som frisør i bydelen i 19 år.

– Og så gleder vi oss veldig til å treffe gamle og nye kunder med ønske om et riktig godt nytt år. Som det alltid har vært for oss, så vil kundene våre være i fokus for å gi de en hyggelig og god opplevelse når de er hos oss, understreker de.

Ny frisørsalong inn i dette bygget. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...