Nordre Aker Budstikke

Frykter kaninmor med unger er stjålet

Kaninmor med seks unger er sporløst forsvunnet fra en hage på Nordberg. Foto: PRIVAT

Har du tips til saken? Send tips!

Familie fortviler på Nordberg. Har du sett disse?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2017 kl 15:55

NORDBERG: Kaninmor med seks unger er sporløst forsvunnet. Det er ingen spor etter rømming eller innbrudd i innhegningen.

Det forteller en familie i Sognsveien på Nordberg, som tirsdag morgen våknet til marerittet. I løpet av natten har de små som har bodd i hagen deres forsvunnet fra innhegningen.

Kaninene var inne i innhegningen rundt midnatt, og da var alt normalt.

– I morges ca. kl. 9 var alle syv sporløst borte. Ingen tegn til rømming eller hull i gjerdet. Normalt ville de være i hagen eller i nærheten hvis de hadde kommet seg ut. Har noen stjålet dem spør vi oss? sier Terje Storås.

Kaninungene er ca. 3-4 uker gamle og har bare nylig begynt å spise selv. De er en blanding mellom Belgisk Kjempe og Fransk Vedder.


– Det er heller ikke noe tegn til at det har vært rovdyr eller fugler som har vært involvert, sier Marianne Inez Lien, og legger til at barna i familien er veldig lei seg.

Kan det være noen som har stjålet de syv kaninene? Nordberg-familien ønsker gjerne å høre fra dem som måtte ha tips, eller sett noe.

Saken vil bli politianmeldt, forteller Lien.

Vet du noe om kaninforsvinningen? Tips@nab.no!

Kaninungene i buret i hagen før de forsvant natt til tirsdag. Foto: PRIVAT


HUSKER DU?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...