Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fyllekjøring var ikke det eneste han ble stoppet for

Mannen som er blitt gjenganger som trafikksynder må møte i Oslo tingrett i mai. Foto: Illustrasjonsfoto

En mann fra bydel Nordre Aker må møte i retten tiltalt for en rekke trafikale krumspring. Blant de meste alvorlige er fyllekjøring.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Ifølge tiltalebeslutningen var mannen i midten av 20-årene ute å kjørte i sentrum rett før jul i 2013. I Møllergata ble han stoppet av politiet. Patruljen hadde en sterk mistanke om at kjørte i fylla.

Han måtte blåse i alkometeret. Det blåste rødt. Senere viste en blodprøve at mannen hadde 2,02 i promille. Ifølge helsemyndighetene kan et slikt promillenivå gi en person blackout.

LES OGSÅ: Dyr busstur

Under samme kontroll skal han ifølge tiltalen ha forsøkt å lure politiet med et bankkort som tilhørte en annen person.

I mai må møte i Oslo tingrett tiltalt for fyllekjøring.

Men det er ikke de eneste trafikale lovbruddene han står tiltalt for. Han var glad i kjøre fort. Og uten å ha et gyldig førerkort å vise fram.

LES OGSÅ: Griset ned tre vogner

I 2015, fra juli til november, ble han stoppet ikke mindre enn fire ganger i trafikkontroller uten å ha gyldig førerkort. Samme vår ble han stoppet på RV7 i Flå. Ifølge tiltalen kjørte han i 114 km/t i en 90-sone.

Året før, i februar, skal han tråkket enda hardere på gasspedalen. Denne gang på E6 på Hedmarken. I en 80-sone kjørte han ifølge tiltalen i 137 km/t.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...