Nordre Aker Budstikke

Gjett hvor mange tusen kroner jentene fikk inn på kakesalg

Jentene fikk fart på vaffelpressa - i anledning TV-aksjonen 2016. Fra venstre:Marte Mollatt Wirstad, Harpa Dögg Lindal Rafnsdóttir, Marte Anmarkrud og Margrethe Olsbu Frich Foto: PRIVAT

Nordbergjentene rigget opp partytelt med bord og stoler, og dro i gang vaffelpressa i anledning TV-aksjonen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2016 kl 09:34

NORDBERG: Jentene på Nordberg ville gjerne bidra, og samlet inn mer enn 10.000 kroner, ved å stå ute og selge kaffe, vafler og kaker.

Marte Anmarkrud (13) år, åttendeklasseelev fra Nordberg ungdomsskole, forteller.

Partytelt

– Vi går alle i samme klasse. Tre av oss har gjort dette tidligere, og så ble enda en til med i år.

LES OGSÅ: På Kjelsås og Grefsen har TV-aksjonen et aldri så lite luksusproblem.

Jentene – Marte, enda en Marte, Harpa og Margrethe – har fått lånt og satt opp partytelt i ruskeværet, i hagen til Marte i Kongleveien på Nordberg. Med bord og stoler.


Harpa, Marte, Margrethe og Marte på Nordberg. Foto: PRIVAT

Selvlaget

– Vi har bakt alle kakene selv, kanskje ti stykker til sammen. I tillegg har vi solgt kaffe, kakao, boller og vafler, forteller Marte på vegne av de flinke jentene.

– Er dere gode på å bake?

– He, he. Ja tydeligvis. Siden det var så mange som ville kjøpe. Folk ga også litt ekstra til saken. Flere satte seg også ned her inne, forteller Marte videre.

HAR DU BILDER FRA INNSAMLINGSAKSJONEN - SEND TIL OSS PÅ TIPS@NAB.NO

God følelse

Og jentene er nok på igjen til neste år.

– Vi holdt på i fire timer. Det gir en god følelse å gjøre dette, vi samlet inn mye penger i fjor også. Og så er det fint å kunne hjelpe de som trenger det!

TV-aksjonen er i år til inntekt for Røde Kors sitt arbeid for mennesker som er rammet av krig og katastrofer rundt om i verden.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...