Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Gladmelding til Lillo: Nå blir Skolebakken utbedret

Dårlig stand. Ikke bare er Skolebakken bratt. Den er også i ordentlig dårlig stand. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Selv om kampen for å få tilbake 55-bussen ser håpløs ut for beboerne på Lillo, kan de nå glede seg over at den bratte Skolebakken snart blir bedre.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.06.2016 kl 18:47

LILLO: – Bakken er dårlig vedlikeholdt, og om vinteren er den svært glatt og det er lite å holde seg i. Store deler av bakken mangler et fungerende rekkverk, sa Marte Veierød i styret i Lillo Terrasse i åpen halvtime i bydelsutvalgsmøtet i mai.

Der fortalte hun at henvendelser til Bymiljøetaten med spørsmål om utbedringer foreløpig sto ubesvarte. Styrerepresentanten ønsket også lokalpolitikernes hjelp til videre kamp for å gjenopprette 55-busstilbuset som ble lagt ned for tre års siden.

Og støtte fikk de. Bydelspolitikerne sendte brev til Rådhuset, og selv om det er lite nytt å melde om 55-bussen, har Bymiljøetaten svart om Skolebakken.

LES OGSÅ: Bystyrevedtak gir håp for 55-bussen – og snart forsvinner butikken

– Bymiljøetaten har vært på befaring. Vi har stor forståelse for ønsket om opgradering og reparasjon av rekkverk og asfalt, leste BU-represenatnt og gruppeleder for Arbeiderpartiet, Bente M. Larsen, opp fra brevet i BU-møtet den 16. juni.

Etaten skriver videre at de håper å finne midler til utbedringene i budsjettet inneværende år. Det er dessuten sendt ut beskjæringsvarsel til provate grunneiere som har vegetasjon hengene utover offentlig vei.

Dermed er det lov å håpe at forholdene i den bratte Skolebakken blir bedre før vinteren er tilbake.

Hold deg oppdatert! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...