Nordre Aker Budstikke

Grefsentunet inviterte også naboene

Styrer Carolina Lindgren (fra venstre) ble også gratulert av bydelsdirektør Mona Taasen, som selv har barnebarnet Mie i Grefsentunet. Kristin Tufte Haga

Onsdag 9. november åpnet nok en barnehage i Nordre Aker, nemlig Grefsentunet. – Vi legger merke til det strålende arbeidet dere gjør, sa byrådssekretær Magnus Halle (H).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEN: For bare et par uker siden åpnet byråden selv, Torger Ødegaard, nye Berg Barnehage

— på Berg. Byråd Ødegaard ble i siste liten forhindret fra å også offisielt å åpne kommunale Grefsentunet forrige onsdag, med plass til 52 barn. Men byrådssekretær Magnus Halle (H), stilte, og kom til orde etter flott sang av barna.

SE BILDER FRA ÅPNINGEN HER!

— Helt strålende!

— Nordre Aker driver kvalitetsarbeid


— dere har virkelig kommet langt med barnehager. Og dere skal vite at vi på Rådhuset legger veldig godt merke til det flotte arbeidet dere gjør. Helt strålende sa Halle blant annet til bydelsdirektør Mona Taasen.

Hun gratulerte barnehagen, og synes det var ekstra hyggelig at også nærmeste naboer var invitert.

Først veldig skeptisk

Og naboene kom

— ganske så mange.

— Men det er jo vi som egentlig er Grefsentunet da! Vi må innrømme at vi var noe skeptiske i begynnelsen, og grudde oss en del. Men så viste det seg å bli en riktig fin barnehage. Til og med ønske om gjerde rundt

— med glass halvveis ned, fikk vi gjennomslag for, sa leder av naboborettslaget, Sverre Tinnå


. Noe også en av de nærmeste naboene understreket.

— Og så hyggelig å se barna komme om morgenen!, sa blant annet Marit Kristoffersen.

Fortsetter barnehagejobben

Ivar Christiansen (Ap)

— leder av bydelens miljø, plan- og samferdselskomité, hadde også møtt frem, og delte ut roser til alle barna og de ansatte.

— Ingen av lokalpolitikerne er uenige om at vi trenger barnehageplasser. Og når det er nok plasser til bydelens «egne» barn, ja så jobber vi for at også andre bydelsbarn kan få plass her i Nordre Aker, sa Chrisitansen og benyttet samtidig muligheten til å skryte av bydelsadministrasjonens som blant annet i hvert eneste bydelsmøte legger frem status og fremdrift av bydelens barnehageplasser.

Vil treffe naboene mer

Avisen snakket med en fornøyd styrer Carolina Lindgren etter åpningsfesten.

— Med nærmeste naboer ble det jo en skikkelig fest! De var jo også så fornøyd med å bli invitert, og talene deres var jo veldig fine. Barnehagen håper på å samarbeide med naboene fremover, kanskje kan vi innimellom underholde naboene med drama og musikk, og kanskje kan de komme hit og fortelle historier til barna?, sier Lindgren, som likevel først har litt andre ting på tapetet også.

Fine lokaler


— Nå skal vi jobbe oss inn i huset, både barna og personalet. Vi startet med få antall barn i august i en paviljong, og flyttet inn i selve huset 2. november. Hver avdeling har forskjellige farger, og vi har også malt veggene deretter, sier Lindgren som setter pris på lokalene til den nye barnehagen

— en såkalt universalbarnehage.

— Vi har fine, lyse og romslige lokaler. Det er ikke hver dag man får mulighet til å starte opp en helt ny barnehage

— absolutt alt er jo nytt! Men vi gleder oss veldig!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...