Nordre Aker Budstikke

Gutt syklet rett i bil

Onsdag morgen smalt det mellom syklist og bilist her. Foto: PRIVAT

Onsdag morgen var tre gutter på vei på sykkel ned Lachmannsvei, den ene smalt inn i bilen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2016 kl 08:36

KJELSÅS: Morten Bakke, eier av bilen forteller:

– Tre gutter som syklet ned her på innersvingen, i dag tidlig. Den siste braste inn i bilen min. Folk som så det hele synes også det var utrolig at det gikk så bra som det gjorde, sier Bakke.

– Heldigvis gikk det bra med en vettskremt gutt og kun materielle skader!

Ifølge Bakke, som også tidligere har uttalt sin bekymring for veien, særlig vinterstid med smal vei og glatt føre.

Ut Langsetveien

I forbindelse med den planlagte utbyggingen ved Rønningen Folkehøgskole, privatboligene - rundt 35 boliger - som er vedtatt med utkjøring ut Langsetveien mot Langsetløkka, og videre opp Lachmannsvei.


Mot store protester fra beboere i området - her er saken fra vedtagelsen av utbyggingen, i Bystyret.

Bekymret

Flere er bekymret for trafikksikkerheten både for Lachmannsvei ned mot Langsetløkka og Osebakken fra Oset og Midtoddveien, og opp til Langsetløkka. Løkka er også treningssted for blant annet langrennsgruppa vinterstid, med mye ferdsel av små og store, til og fra. Langrennsgruppa har også uttalt at trafikksikkerheten må bedres.

LES OGSÅ: I Gøteborgs drikkevann kan du både bade og fiske, men ikke i Maridalsvannet - hvorfor?

Sistnevnte Osebakken er per juni i meget dårlig forfatning, blant annet med store hull. Men veien er i utgangspunktet en privatvei, og regulert i henhold til kommunen som kun gangvei. Selv om det er godt kjent at folk i området likevel bruker veien som bilvei.

Turvei

Det ble nok også stor glede i langrennsgruppa og hos andre, da det for kort tid siden ble kjent at ny turvei - med løyper vinterstid - er planlagt fra Oset utfartsparkering, opp gjennom skogen ved veien opp til renseanlegget, og videre opp mot Langsetløkka. Og som en del av reguleringsplanen for utbyggingen av Oset Renseanlegg.


LES OGSÅ: Hvilke foreldre gidder å kjøre rundt?

LES OGSÅ: Dro til Bolleland for å sjekke bilistenes syn

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...