Nordre Aker Budstikke

Gutta er i NM i entreprenørskap

Gründerne: fra venstre Edvard Toft, Magnus Rajka, Ylber Demiri og Oskar Nygren ved Nydalen videregående skole. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Bare å gratulere! – Nå skal vi jobbe hardt og gjøre Oslo, Nordre Aker og Nydalen videregående skole stolte, sier de unge entreprenørene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.03.2017 kl 14:29

NYDALEN: Ungt entreprenørskap blomstrer i Nydalen. Magnus Rajka, daglig leder, Oskar Nygren, økonomiansvarlig, Edvard Øfsthus Toft, markedsføringsansvarlig, og Ylber Demiri, personalansvarlig, som alle er 2. klasse-elever ved Nydalen videregående skole, står bak ungdomsbedriften ExRight UB.

– Vi har alle holdt på med trening i oppveksten, og holder fortsatt på med trening, fortalte Magnus til Nordre Aker Budstikke i forrige uke, om bakgrunnen for forretningsideen og det som ble til ExRight. ExRight handler om å utvikle treningsopplegg tilpasset hver enkelt - på nett.

Under femtilappen

For under femtilappen kan du få tilsendt treningsopplegg fra de unge gründerne.

Etter finalen i Oslomesterskapet på Sentralen torsdag, høstet de plasseringer gode nok til å komme videre til NM.

– Finaledagen var fantastisk, men også utrolig slitsom! Det var utrolig å gå opp å motta priser hele fem ganger, dette setter vi stor pris på, ifølge gründergutta bak ExRight.


Fra Fylkesmesterskapet. Foto: PRIVAT

Positive tilbakemeldinger

– Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger. Blant annet mye skryt for engasjement, nettside og ikke minst markedsføringen vår. Videre fikk vi tips og forbedringer når det kommer til produktet og videre utvikling, forteller de.

Planen fremover nå er å utvikle merkevaren til å bli enda bedre.

– I NM skal vi jo også stille med stand - det krever en del jobb slik at den ser bra ut!

Flere priser

Det var ikke bare kvalifisering til NM som gjaldt torsdag, men også delpremiering. Blant annet stakk gutta av disse prisene:

  • 3. plass «Beste logo»
  • 3. plass «Beste kundeopplevelse på nett»
  • 1. plass «Beste markedsføringsplan»
  • 1. plass «Samarbeid med næringslivet»

God læring

Gutta har tidligere fortalt Nordre Aker Budstikke om god læring i entreprenørskap siden oppstarten.

– Blant annet har vi gjennom skoleåret så langt møtt mange interessante mennesker, bedrifter og fått sett hvor spennende næringslivet kan være. Vi har fått flere samarbeidspartnere som TINE, getFit og Mediahuset Nydalen. Disse samarbeidene har gjort at vi som bedrift har fått muligheten til å utvikle oss optimalt og lære mest mulig.

Her kan du lese tidligere intervju med Nydalen-elevene.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...