Nordre Aker Budstikke

Hanne Finstad vant den kliss nye She-prisen

FORSKERFABRIKKEN: Denne gjengen møttes tidligere ved Forskerfabrikken på Frysja hver torsdag for å lære matte. Bakerst lærer Hanne Finstad og hjelpelærer Kristoffer Munkvold. Barna bak fra v: Jonas, Sondre Per Håkon, Izabel, Leo, Audun, Alexander, foran fra v. Siv, Thomas og Oda. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/ARKIV

– En stor anerkjennelse til alle her ved Forskerfabrikken AS. Og anerkjennelse av det å tørre å tenke dobbel bunnlinje, både samfunnsnyttig og kommersielt, sier leder Hanne Finstad.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.03.2015 kl 12:06

OSLO/KJELSÅS: I anledning kvinnedagen, inviterte Nordre Aker Budstikke engasjerte, flinke og kreative kvinner til å fortelle om hva de jobber for og brenner for - se link til alle kommentarene nederst i denne saken.

Det ble flotte kommentarer med fokus på kvinner og kvinnedagen 8. mars, kommentarene er så langt lest av mange tusen.

Dette store engasjementet, både av kvinnene selv, og fra leserne, toppes av at Hanne Finstad, leder av Forskerfabrikken AS, på kvinnedagen, ble tildelt en stor pris:

«She 2015 er en kvinnelig entreprenør som tenker stort og har gjennomføringsevne. Hun er en god rollemodell og en inspirator for sin omgivelser.»

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Stor annerkjennelse

– Denne prisen betyr veldig mye for meg og de som arbeider ved Forskerfabrikken. I tillegg er denne tildelingen en stor anerkjennelse til alle her ved Forskerfabrikken, og anerkjennelse av det å tørre å tenke dobbel bunnlinje, både samfunnsnyttig og kommersielt, sier leder Hanne Finstad.

Det er 13 år siden Forskerfabrikken AS ble etablert.

Tøffe tak

– Det har vært tøffe tak, så veldig gøy at det store arbeidet som så langt har blitt lagt ned, blir verdsatt. Det inspirerer til å stå på videre. I tillegg var selve arrangementet på Latter veldig flott. Mange spennende og flotte grunder- og lederdamer som var tilstede, sier Finstad.

She Conference

Det er She Conference som arrangerer og deler ut She-prisen, første gang i år. She Conference 2015 er et initiativ fra Heidi Aven, gründer av SmartWorks og Linn-Cecilie Linnemann, byråsjef og gründer Design Container. Konferansen har fokus på kvinner som arbeider innen ledelse, entreprenørskap og innovasjon, og ønsker å fremme gode kvinnelige rollemodeller. She Conference 2015 er et non-profit prosjekt.


Her er alle kommentarene fra 8. mars i Nordre Aker Budstikke:

LES FLERE 8. MARS-KOMMENTARER HER:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...