Nordre Aker Budstikke

Har du tid til å snakke med en gammel?

Kjell Ørud i samtale med Astrid Nøklebye Heiberg. Foto: NORDRE AKER HØYRE

Det var spørsmålet Astrid Nøklebye Heiberg stilte da hun mandag drev valgkamp for Høyre på Tåsen senter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.08.2017 kl 09:47

TÅSEN: Du har sikker møtt på dem på t-bane- eller trikkeholdeplassen. Eller på kjøpesenteret. Partienes lokallag i Nordre Aker driver stortingsvalgkamp for moderpartiene sine både høyt og lavt disse siste ukene før valget 11. september.

LES OGSÅ: Her kan du forhåndsstemme i Nordre Aker

Søndag kunne du møte mange av partiene i aksjon ved Sognsvann, der de delte ut flyere og forfriskninger til folk på tur.

Astrid Nøklebye Heiberg

Mandag hadde Nordre Aker Høyre fått besøk av Astrid Nøklebye Heiberg utenfor Tåsen senter.

Heiberg, mangeårig Høyre-politiker som blant mye annet har sittet i bystyret, på stortinget, som statsråd og var president i Norges Røde Kors, er fortsatt en meget aktiv dame selv om hun ha fylt 80 år. I høst stiller hun igjen til valg på Oslo Høyres liste til Stortinget.


Astrid Nøklebye Heiberg snakket med folk på Tåsen mandag.

– Hun fikk en hyggelig prat med mange fra lokalmiljøet som var innom på senteret, forteller Per Henry Christiansen fra Nordre Aker Høyre.

– Her traff vi blant annet Kjell Ørud som bor i nærheten og som var på vei til Seniorsentret. Han var blant annet opptatt av at politikerne må ta godt vare på seniorsentrene i bydelen, nevner Christiansen.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...