Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Har ingen planer om å legge om 37-bussen

37-bussen, her i Nydalsveien ved BI og Nydalen t-banestasjon. Siden april har den kjørt om Tamburveien om natten, men det er ikke en rute som er mulig på dagtid, ifølge Ruter. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Ruter planlegger ikke å legge om ruta for 37-bussen i Nydalen, til tross for naboklager.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.11.2016 kl 13:53

NYDALEN: På grunn av byggearbeidene langs Nydalsveien på vestsiden av Akerselva, har 37-bussen fått ny trasé gjennom Nydalen allé, forbi TVNorge, PST, Statnett og Sameiet Solsiden på vei frem til endeholdeplassen ved Handelshøyskolen BIs hovedinngang og Nydalen t-banestasjon.

LES OGSÅ: Offisiell åpning av Nydalen t-banestasjon: Tusenvis ser Ole Jørgens kunst hver dag

Nordre Aker Budstikke-lesere har tatt kontakt og lurer på om 37-bussen vil fortsette å kjøre denne traseen. De viser til plager med støy og forurensningen fra langt over 100 busspasseringer i døgnet.

– Det tar fullstendig knekken på bomiljøet her, forteller en leser.

Endret trasé i april

Nordre Aker Budstikke har kontaktet Ruter, og fått følgende svar på e-post:

– Vi la om 37-bussen på nattestid i april for å komme beboerne i møte. Det er ikke planer eller mulig å gjøre dette resten av døgnet av flere årsaker, skriver kommunikasjonsrådgiver Øystein Dahl Johansen i Ruter.

Han lister deretter opp årsakene til at denne traseen ikke kan benyttes på dagtid:

  • Det er ikke plass på snuplassen i Tamburveien.
  • Det er boliger ved Tamburveien som i stedet får denne belastningen.
  • Nærheten til T-banestasjonen gjør at vi ønsker å beholde det nåværende kjøremønsteret.
  • Den tidligere traséen via Nydalsveien er det ikke lenger mulig å benytte.

– Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å ta hensyn til bomiljøene, men det er ikke alltid det lar seg gjøre, spesielt i sentrale områder som har et velutviklet kollektivtilbud hele døgnet, skriver Johansen.

Om natten kjører 37-bussen opp og snur ved Tamburveien. På dagtid er det ikke plass på grunn av andre bussruter. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...