Nordre Aker Budstikke

Har kjøpt enebolig, vil bygge butikk

Kjelsåsveien 19.

Dagligvarekjeden ønsker å etablere en ny butikk her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2017 kl 09:38

DISEN: Kjelsåsveien 19 er solgt til et Rema-tilknyttet selskap.

– Tomten er kjøpt som en del av en langsiktig satsning på området. Det er først og fremst en ny Rema 1000 butikk vi har i tankene. Vi har ingen tanker om å bygge bolig. Kan vi unngå kombinasjon med bolig, så gjør vi det, sier Thomas Dale, daglig leder i Rema Eiendom Øst.

LES OGSÅ: Når du kommer fra Gran, og har solgt juletrær i 35 år...

Rema 1000 allerede i området

Per i dag er tomten regulert til bolig. I tillegg, det ligger allerede en Rema-butikk ikke langt unna, nedenfor Skeid-banen.

– Ja, Rema har allerede en butikk i nærheten, men ønsker i fremtiden å kunne tilby våre kunder en forbedret handleopplevelse. Dette gjennom en ny, større og finere butikk. Litt på samme måte som vi nettopp har gjort med nyåpningen Rema 1000 i Betzy Kjelsbergs vei, fortsetter Dahle.


– Der har vi, i samarbeid med det lokale borettslaget, oppgradert gamle og stygge butikklokaler til dagens flotte, innbydende og velegnede nye lokaler.

Kan ta år

Det er ikke noe konkret tidsperspektiv ennå, på når en eventuelt butikk kan åpne i Kjelsåsveien 19.

– Vi har ingen tanker om at butikken skal åpne på flere år ennå, med mindre vi får tilbakemelding fra beboerne i området om at disse selv skulle ønske dette. Tomten må uansett gjennom en omregulering eller liknende før bygging kan igangsettes, sier Dahle videre.

20 millioner

Han ønsker ikke å kommentere kjøpesummen, men ifølge informasjon fra eiendomsinformasjonsselskapet Ambita og Dagens Næringslivs boligbase, ble Kjelsåsveien 19 solgt for 20 millioner kroner den 18. oktober i år. Kjøper var nyopprettede Skeidbanen Butikkeiendom AS, som er tilknyttet Remas eiendomsselskap Rema Etablering.

Ifølge Plan- og bygningsetaten er tomten 1034,7 kvadratmeter. Den er i dag bebygd med en enebolig og garasje.


LES OGSÅ: Åpnet ny Rema etter ett år uten butikk på Lillo.

Kjelsåsveien 19 ligger i krysset Kjelsåsveien / Lettvintveien / Lofthusveien. Svetter'n ligger på andre siden av Kjelsåsveien. (Skjermdump fra Plan- og bygningsetatens nettsider.)

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...