Nordre Aker Budstikke

Har sikret seg Shell-tomta

Guttorm Bjerke og Fredrik Walsøe har gjennom Bergskogen Eiendom AS sikret seg Shell-tomta. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Her skal det bygges mange nye boliger. – Vi har stor tro på boligmarkedet på Kjelsås, sier Guttorm Bjerke og Fredrik Walsøe i Bergskogen Eiendom AS.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.11.2015 kl 17:35

KJELSÅS: Det er Walstad-familien som har eid de tre tomtene tilknyttet Shell-stasjonen i Kjelsåsveien 140, på til sammen 3,6 mål.

LES OGSÅ: Fra radiohistorie til hundrevis av nye leiligheter her

– Attraktivt

Tomtene er nå overdratt til Bergskogen Eiendom AS, som også tidligere har utviklet boligprosjekter i Grefsen- og Kjelsås-området.

– Vi har bare god erfaring med boligprosjekter i Grefsen- og Kjelsås-området. Vi er alltid på jakt etter tomter i veldig attraktive områder som dette, sier Guttorm Bjerke og Fredrik Walsøe, som i tillegg til Gregers Gabrielsen drifter Bergskogen Eiendom AS.

LES OGSÅ: Sliten enebolig gikk seks millioner (!) over verditakst og prisantydning

14 nye boliger

– Planene her er nå på arkitektbordet til A-Lab AS, og vi tenker i utgangspunktet 14 familieboliger, i tomannsboliger. Hver med et boareal på mellom 120 og 150 kvadratmeter. Vi håper på byggestart i 2017, og kanskje innflytting i 2018.

LES OGSÅ: Salgsplakaten henger oppe, men kommunens salg av markaidyll satt på vent

Titalls millioner

Hvor mye eiendomsselskapet måtte gi for de tre tomtene, ønsker ikke kjøperne å kommentere ennå. Men Nordre Aker Budstikke kjenner til at det trloig er snakk om et beløp mellom 20 og 30 millioner kroner.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!


LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...