Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Har spurt titusenvis studenter om hva de egentlig synes

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isakens på besøke ved BI, mandag morgen. Foto: BI

Om kvaliteten på studiene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.02.2017 kl 11:19

NYDALEN: NOKUT-frokost på Handelshøyskolen BI mandag morgen, og hvor resultatene fra Studiebarometeret ble lagt frem. 60 000 studenter deltar i undersøkelsen.

Hvor bra er det?

For hvert år spør NOKUT - Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen - studenter hva de mener om kvaliteten på studieprogrammet de er i gang med, og om studenttilfredshet fra studentene.

Rektor Inge Jan Henjesand ved Handelshøyskolen BI i Nydalen og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H). Foto: BI

HER KAN DU LESE MER OM RESULTATENE

Hva synes studentene om følgende?

• Hvilke undervisningsmetoder mener studentene gir best læring?
• Hva motiverer dem til å studere?
• Hvordan vurderer de praksisopphold?
• Hvor mye tid bruker de egentlig på å studere?

Også kunnskapsministeren

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, NSO-leder Marianne Andenæs, NOKUT-direktør Terje Mørland, rektor ved BI Inge Jan Henjesand og rektor ved Universitetet i Stavanger (UiS) Marit Boyesen var tilstede på frokost mandag morgen ved BI. I tillegg selvsagt også studentene selv.

Rektor Inge Jan Henjesand ønsket velkommen.

– Ved BI imøteser vi alle temperaturmålere på status og alle verktøy som kan hjelpe oss å bli bedre. Vi setter studentene først, det er det vi lever for.

Stor spenning

Videre.

– Det er knyttet spenning til dagen når slike resultater kommer. Vi ønsker å få bekreftelser på at studentene er fornøyde, og at vi klarer å forbedre oss på de målene vi setter. At vi innfrir de forventningene vi har til oss selv. Det er ingen som forventer mer av oss enn det vi gjør selv, sa Henjesand videre.
 
Og også om stoltheten skolen og de ansatte har i kvaliteten på det høyskolen leverer.

HER KAN DU LESE MER OM RESULTATENE

NOKUT-presentasjon ved BI denne uka. Foto: BI

Bekreftelse

– Vi er glade for at studentene er fornøyde med studieprogrammene og læringsmiljøet ved BI. Utdanning som er relevant for arbeidslivet har alltid vært BIs styrke, resultatene fra Studiebarometeret bekrefter at studentene ser det på samme måte, ifølge rektor.

Som også understreket at studiebarometeret er et nyttig verktøy for å gjøre utdanningen enda bedre.

– Med tre hovedfunksjoner: det forteller oss hvor fornøyde studentene er med de ulike sidene av det vi tilbyr, det forteller oss hvordan vi scorer sammenlignet med andre, og det forteller oss til en viss grad hvordan vi utvikler oss over tid.

– Vi scorer bra på læringsmiljø og arbeidslivsrelevans. Dette vet vi, at det er våre styrker. Fint å få det bekreftet. Alt i alt scorer vi bra og på snittet, avsluttet Henjesand.

LES OGSÅ: Vil bygge 1100 nye boliger i Nydalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

 
 
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...