Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hedrer datteren med veldedighetsturnering

- Emma var syk hele sitt liv og hadde store smerter, sier pappa Henrik Edner Dahl.

TIL VELDEDIGHET: Foreldrene opprettet Emmas Minnefond for å fortsette å jobbe slik at syke barn skulle få en litt bedre hverdag igjennom Barnepost 3 på Rikshospitalet og Sykehusklovnene.

I 2011 mistet Henrik og Lisa Edner Dahl sin ett år gamle datter til sykdom. De hedrer hennes minne ved å samle inn penger og utstyr til veldedige formål.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN: I 2011 gikk Emma Edner Dahl bort, nøyaktig ett og et halvt år gammel.

Fra hun ble født var det klart at hun var alvorlig syk med feil på immunforsvaret og blodproduksjonen.

Påvirket mange

Etter et lengre opphold på Rikshospitalet ble familien Edner Dahl sendt til et sykehus i Newcastle, hvor legene utførte en beinmargstransplantasjon på lille Emma, og hvor hun senere gikk bort.

- Emma var syk hele sitt liv, og hadde store smerter. Til tross for det var hun et ekstremt glad, positivt og sosialt menneske som ofte smilte. I løpet av sitt liv påvirket hun veldig mange mennesker, både i vår omgangskrets og på Rikshospitalet, og derfor ønsket vi å hedre hennes minne, forteller pappa Henrik Edner Dahl.

Han var mangeårig Lyn-spiller, og har i tillegg et stort nettverk med fotballvenner rundt om i byen.

Viser sin støtte

En stund etter hans datters død meldte det seg et sterkt ønske om å hedre hennes minne, og samtidig hjelpe andre syke barn. Det resulterte i blant annet Emmas minnefond, som donerer pengegaver og utstyr til Barnepost 3 på Rikshospitalet, og Sykehusklovnene.

- Vi har et relativt stort nettverk her på Røa, inkludert Røa IL og Bærum Sportsklubb. Det var mange som ble berørt av Emma, og de har i ettertid ville vise sin støtte. Det har de gjort igjennom å delta på cageball-turneringen som vi avholdt for andre gang i år, hvor venner og venners venner møtes til en turnering, hvor inntektene går til Emmas minnefond, forteller pappa Henrik Edner Dahl.

En suksess

Årets turnering ble avholdt på Nydalen Cageball den 16. november.

- Det var en dag fylt av glede. I år var det rundt 100 stykker som deltok på turneringen. På det meste var vi vel 140 spillere og tilskuere inne i hallen, forteller han.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...