ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Heidi vant i 2013, nå vil Inga Marte ha dine kandidater

Eldrebyråd Inga Marte Thorkildsen og prosjektleder for Alders- og demensvennlig by i Nordre Aker, Heidi Karsrud Nordal. Nordal ble kåret til Årets medarbeider i eldreomsorgen da hun jobbet i Bydel Østensjø i 2013. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Foreslå kandidater til Oslo kommunes seniorpriser!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2017 kl 11:47

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: Eldrebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) sender en oppfordring til alle enkeltpersoner, organisasjoner, institusjoner og ansatte innen eldreomsorgen om å foreslå kandidater til Oslo kommunes seniorpriser for 2017.

Prisene deles ut i Rådhuset den 29. september, og frist for å sende inn forslag på kandidater er allerede mandag 19. juni.

Alders- og demensprosjektleder vant i 2013

En rekke tiltak og enkeltpersoner har vunnet siden prisen ble opprettet i 2013. Det første året ble prisen for Årets medarbeider delt ut til Heidi Karsrud Nordal, som da var avdelingsleder i Bydel Østensjø.

I dag er Heidis navn godt kjent i Nordre Aker. Hun er leder for Alders- og demensvennlig by, der Nordre Aker er pilotbydel, og Bydel Sagene.

En rekke aktiviteter og tiltak er arrangert i forbindelse med prosjektet. I fjor var det byomfattende rullatorløp på Myrerjordet, bydelen har inngått avtaler med både kommersielle aktører og ideelle organisasjoner for å gjøre det enklere for eldre som bor hjemme, hjemmetjenesten har oppgradert sitt utstyr, Seniorhuset på Tåsen er åpnet med mange aktiviteter, og unge og gamle møtes på nye arenaer – blant annet har både barnehagebarn og elevene ved Rønningen folkehøgskole vært aktive i prosjektet. Dersom du mener noen av disse aktivitetene fortjener heder, må de altså nomineres innen fristen 19. juni.

ANNONSE

– Mange flotte folk

– Engasjerte, dedikerte og interesserte folk for og innen eldreomsorgen må nå virkelig kjenne sin besøkelsestid, påminner og humrer Thorkildsen.

– Her er det jo bare å melde inn kandidater fra våre mangfoldige tjenester. Det er mange flotte folk og tiltak som fortjener å bli sett og gjort stas på. Så her bør man absolutt ikke nøle! understreker byråden.

Seniorprisene skal stimulere til nytenkning og løfte frem gode tiltak og det beste fra eldreomsorgen.

Følgende priser deles ut, opplyser Thorkildsen:

ANNONSE

1. Beste aldersvennlige tiltak som fremmer aktivitet hos eldre mennesker
2. «Årets medarbeider» i eldreomsorgen i Oslo

50.000 kroner

Den første prisen består av et diplom og et beløp på 50 000 kroner. Prisen går til tjenesten/virksomheten/bedriften som står for tiltaket. Prisen kan ikke gå til en enkeltperson. Prisen til «årets medarbeider» består av et bilde spesielt designet til formålet.

Forslag med begrunnelse sendes til: postmottak@hel.oslo.kommune.no, eller per post til Oslo kommune, Helseetaten Postboks 4716 0506 Oslo. Merk forslaget med «Seniorpriser 2017».

For mer informasjon om seniorprisene og skjema for å sende inn forslag, se Oslo kommunes nettsider.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE