Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hentet våpen da naboen klagde på høy musikk

Politi i Othilie Tonnings vei natt til tirsdag, etter at en beboer var pågrepet for å ha truet en nabo. Foto: LESERBILDE

Naboen gikk for å klage på høy musikk. Da hentet musikkelskeren våpenet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2015 kl 14:18

LILLO/GREFSEN: Natt til tirsdag var det en stor politiaksjon i Othilie Tonnings vei.

Hentet våpen

– Det var en nabo som gikk for å klage på høy musikk i leilighet i samme blokk. Da naboen kom til leiligheten med den høye musikken, hentet han som bor der et håndvåpen, bekrefter leder for etterforsningsavsnittet ved Majorstuen politistasjon, Linn Rosenlund.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Politiet ble varslet, og det ble en stor politiaksjon.

Les også: Vurderer å forlenge 12-trikken fra Disen til Kjelsås

I arresten

– Pågripelsen var helt udramatisk, og mannen er nå i arresten, forteller Rosenlund.

Et vitne så aksjonen i natt.

Les også: Tidligere polititopp Hanne Kristin Rohde: Etterforskning av voldtekt er ingen kvikk-fix!

Mye politi

– Det var mye politifolk på plass, jeg så rundt ti politibiler og politihund. Politet hadde skuddsikre vester, hjelm og skjold meg seg, ifølge vitnet.

Han forteller videre at hendelsen skjedde i 01.30-tiden natt til tirsdag, og varte ifølge vitnet helt til halv tre i natt.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...