Nordre Aker Budstikke

Her blir det store endringer fremover

Solveig og Rune Vedal, i lokalene i Kapellveien har det vært butikk siden 1970. Rune tok over etter sin far, i 2000. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKK

– Det er så stor konkurranse i dag, at man må satse på det man er best på, sier Rune Vedal til Nordre Aker Budstikke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.09.2017 kl 12:11

KJELSÅS: De har vært der i mange år, Runes minivarehus, med ekteparet Solveig og Rune Vedal. Helt siden 1970 har det vært butikk i lokalene, først ved Alf Vedal, sønnen Rune tok over i 2000.

Solskjerming

Men nå blir det store endringer i minivarehuset. Fra 1. januar blir varesortimentet kraftig endret.

– Vi kommer til å fokusere hundre prosent på solinnsyn produkter fra 1. januar neste år, 2018, og avvikler øvrige varegrupper i løpet av 2017, ifølge Rune Vedal.

I tillegg skal det selges Honda-produkter, inntil videre. Det betyr gressklippere, snøfresere og trimmere.

Selger ut varesortimentet

– Vi kommer til å ha salg på eksisterende varebeholdning ut 2017, forteller Vedal videre.


I tillegg blir det da frigjort plass, og halvparten av lokalene skal leies ut til Kjelsås Elektro, installasjonsfirmaet rett over gaten, også fra 1. januar.

Stor konkurranse

– Det er så stor konkurranse i dag, at man må satse på det man er best på, sier Rune Vedal til Nordre Aker Budstikke.

– Solskjerming har vært hovedproduktet for meg i alle år. Det skal bli godt å ha færre varer å fokusere fullt på. Nå slipper vi også å ha stort varelager, solskjerming er bestillingsvare, legger Rune til.

Eier lokalt

Runes Minivarehus - som nå er Runes AS - eier også selv lokalet i første etasje, og kjelleretasjen. Lokalene ble kjøpt i fjor, Runes AS eier også store deler av utearealet tilknyttet bygget.

Boligbygg Oslo kommune eier resten av bygget, og hvor det leies ut leiligheter.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...