Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her er de nye bydelsdirektørene

Byrådet har ansatt fire nye bydelsdirektører i bydelene Søndre Nordstrand, Nordre Aker, Bjerke og Nordstrand.

Byrådet har ansatt fire nye bydelsdirektører i bydelene Søndre Nordstrand, Nordre Aker, Bjerke og Nordstrand.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: Ansettelsesprosessen har vært ledet av Byrådsavdeling for eldre og sosiale tjenester.

- Vi får nå fire kompetente toppledere til å lede store og viktige virksomheter for Oslos innbyggere. Vi har store forventninger til våre ledere og høye ambisjoner på vegne av våre innbyggere. Vi ser frem til å få dem med på laget, sier sosialbyråd Anniken Hauglie (H).

Bydel Søndre Nordstrand:

Hans Reidar Ness tiltrer stillingen som bydelsdirektør i Søndre Nordstrand. Ness er utdannet siviløkonom og har tilleggsutdanning som autorisert finansanalytiker fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Han har siden 1996 innehatt direktørstillinger innen Orkla-systemet, derav fire år som administrerende direktør for Bakers og tre år som konsernsjef for Estrella Maarud.

Bydel Nordre Aker:

Øyvind Henriksen tiltrer stillingen som bydelsdirektør i Nordre Aker. Henriksen er utdannet lærer og har en mastergrad i management fra BI. Han har hatt en rekke lederstillinger i offentlig sektor siden 1995 og har siden 2005 vært avdelingsdirektør for oppvekst i Bydel Grünerløkka.

Bydel Bjerke:

Kari-Anne Mathisen får forlenget sitt åremål som bydelsdirektør i Bydel Bjerke. Mathisen er utdannet jurist, og har hatt flere lederstillinger i Oslo kommune siden 1992, som personalsjef ved Aker sykehus og direktør ved Arbeidstreningsbedriften.

Mathisen har hatt stillingen som bydelsdirektør i bydel Bjerke siden 2007.

Bydel Nordstrand:

Per Morstad tiltrer stillingen som bydelsdirektør i bydel Nordstrand. Morstad er utdannet jurist og har eksamen fra Luftforsvarets befalsskole og økonomisk/administrativ linje ved Luftkrigsskolen.

De siste åtte årene har Morstad hatt ledende stillinger i Oslo kommune, fem år som etatsdirektør for Trafikketaten og tre år som seksjonssjef i Byrådsavdeling for miljø og samferdsel.

Byrådsavdelingen informerer om at det ikke er endelig avklart når de nye direktørene tiltrer i stillingene. Mer informasjon vil bli gitt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...