Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Her er det fortsatt mye liv!

Tidlig på'n, disse damene. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Har du tips til saken? Send tips!

– Ryktene om vår - eller snarere byggets - død er sterkt overdrevet, forteller de lattermilde damene bak maskene. Men hvem er de egentlig?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2016 kl 17:37

KJELSÅS: Det har lenge vært kjent at kommunen ønsker å bygge titalls omsorg pluss-boliger - eller seniorboliger - i Kjelsåsveien 114 - 116.

Men fortsatt er det yrende liv i bygget. Ikke bare Kuben 62+, som i forrige uke hadde selveste (Kjell) Elvis på besøk.

Heller ikke bare legesenteret i bygget. Men i tillegg mange andre driftige holder også fortsatt på for fullt i Kjelsåsveien 114 - 116.

HAR DU BILDER FRA HALLOWEEN SOM DU VIL DELE - SEND DE TIL OSS - TIPS@NAB.NO

Halloweenlunsj

Som disse damene som mandag, 31. oktober, inviterte på Halloweenlunsj i bygget.

– Ryktene om vår - eller snarere byggets død - er sterkt overdrevet, forteller de lattermilde damene bak maskene.

Men hvem er de egentlig?

– Ja, selv om det skal rives og bygges nytt her, så er ikke det nær forestående. Så her er det fortsatt mye liv, forteller Astrid Moe Eikrem i Heile deg Coaching. Og ikke minst Nordre Aker Budstikkes treningsekspert og skribent.

Halloweenlunsj: Fra venstre: Renate Aspevik gjest, Vibeke Arntzen Fredriksen - All or Nothing Coaching, Laila Aarseth (gjest), Astrid Moe Eikrem - Heile deg Coaching, treningsveileder og foredragsholder, Merete H. Bognar konsulent innenfor innovasjon og kreativitet, Gunhild Skrivervik, kinesolog Hjertets Vei, og Sissel Hovden (gjest). Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

I tillegg i bygget er det muskelterapi, kinesisk akupunktur, osteopati, kunstatelier, et programmeringsfirma, en designer, yoga og meditasjon, psykolog, rosenterapi, tankefeltterapi og showroom for madrasser.

Så vi er overbevist - fortsatt masse liv i Kjelsåsveien 114.

Om Halloween

– Allehelgensaften, på engelsk Halloween som på norsk staves halloween, er dagen før allehelgensdag. Den feires på ulike måter omkring 31. oktober hvert år. Markeringen av kvelden er opprinnelig en kristen skikk som har utviklet seg til en ikke-religiøs feiring, ifølge wikipedia.no.

HAR DU BILDER FRA HALLOWEEN SOM DU VIL DELE - SEND DE TIL OSS - TIPS@NAB.NO

Som forteller videre.

– Halloween-feiringen i Norge er særlig påvirket av tradisjoner fra folkelig og kommersiell populærkultur i USA. Allehelgensdag er i Den norske kirke lagt til første søndag i november, mens den i Den katolske kirke er lagt til 1. november. Allehelgensaften feires derfor i katolske områder 31. oktober, noe som innebærer at den norske allehelgensaften ikke nødvendigvis faller på samme dag som halloween. I Norge har det blitt en tradisjon å feire halloween 31. oktober.

All Hallows Eve

Ordet halloween stammer fra det engelske All Hallows Eve, (All) Hallows Eve eller All Saints Eve, det vil si «alle helliges kveld», den katolske minnefesten for helgener og martyrer som ikke har egen dag i kalenderen. I katolsk tradisjon er kvelden før allehelgensaften en tid for forberedelser til denne obligatoriske feiringen.

Alt ifølge wikipedia.no.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...