ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Gleder seg veldig til å flytte litt lenger opp i veien

Birgitte Vistung gleder seg til å flytte inn her, i Glads vei, med hudpleiebedriften.

Det blir rundt en dobling av plass for Grefsen Hudpleie, som skal flytte litt lenger opp i veien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.03.2021 kl 21:08

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

GREFSEN: Birgitte Vistung står bak Grefsen Hudpleie som i flere år har holdt til i lokaler i Grefsenveien, nedenfor Disen trikkeholdeplass. Men om ikke så veldig lenge, så flytter hun på seg. Ikke veldig langt, men opp til Glads vei:

– Jeg, eller vi, har vokst meg ut av lokalene i Grefsenveien. Jeg har flere som vil jobbe med og hos oss, nå er vi fem stykker. Så vi trenger rett og slett større plass. Vi går fra 65 kvadratmeter til 140 kvadratmeter. Vi gleder oss veldig, sier Birgitte Vistung til Nordre Aker Budstikke.

– Hva slags behandling er folk mest opptatt av om dagen?

– Generelt er det mye tradisjonell hudpleie, men særlig laserbehandling er det mange som ønsker. På for eksempel pigmentflekker og fjerning av hår. En annen spennende ting som kommer, samtidig med at vi flytter inn i nye lokaler, er en helt «rå» cellulittmaskin, den gleder vi oss også til!

1. juni

Planen er å være på plass i de nye lokalene 1. juni. Nå pusses de opp.

ANNONSE

– Jeg har vært veldig glad i de lokalene jeg har vært i så langt, i alle disse årene, lenger ned i Grefsenveien. De kan videreanbefales på det sterkeste, sier Vistung.

Det gule bygget i Glads vei rommer allerede flere bedrifter. Blant annet Kakeriet, og som Nordre Aker Budstikke kjenner til også har planer om å flytte ned i lokalene ut mot Grefsenveien.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE