Nordre Aker Budstikke

Her flytter det snart inn stor butikk

Plantasjen flytter snart «opp» til Storosenteret og blir nabo med G-max og DNB i Vitaminveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

I løpet av juni blir det ekstra grønt i dette bygget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2016 kl 10:58

STORO: Bare dager igjen av Plantasjen Storo, der den ligger i dag, på nedsiden av Storo Storsenter. For snart flytter butikken lenger opp i gaten.

G-Max

– I løpet av juni er vi på plass med G-Max som nærmeste nabo. Det blir litt mindre butikk inne, men også med utsalg ute, forteller daglig leder i Plantasjen, Rolf Baysgård.

Det skjer store endringer fremover, nedenfor Storo, der Plantasjen har ligget så langt. Tidligere i år fortalte Nordre Aker Budstikke om utviklingen ved Storo - fra steinalderen og frem til nå. Da uttalte senterleder ved Storo Storsenter, Unni M. Aasgaard, blant annet følgende.

LES OGSÅ: Plantasjens stunt i Storokrysset falt ikke i god jord hos Ruter. Se hvorfor

11 kinosaler

– Om ikke lenge åpner nemlig Storo Kinosenter, som etter planen får 11 kinosaler. Kinoen skal bygges mellom Nydalen og Storo Storsenter, på den såkalte Plantasjen-tomta.


Det er Thon Storo ANS som står for de videre planene i området.

– Ikke bare skal vi bygge Norges største kinosenter, men også hotell med 325 rom og konferansesenter, nesten 150 leiligheter, og i tillegg noen store leietagere, fortalte også senterlederen.

Restaurant og barnehage

Som også la til at både ny restaurant og barnehage, er i planene - les hele saken om Storo-historien her.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...