Nordre Aker Budstikke

Her frir Egil til Hanne

Egil frir til Hanne på toppen av Oslo. Foto: PRIVAT

...etter en særdeles sprek oppvarming til frieriet!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2019 kl 10:15

GREFSENKOLLEN: Flotte Grefsenkollen kan definitivt brukes til mye mer enn et sted å spise middag, høre på musikk, eller som turmål.

Forlovet

Gratulerer til Egil Knapper og Hanne Heiberg som forlovet seg på lørdag. Nettopp på Grefsenkollen fridde Egil til Hanne. Ja, hun sa ja. Så nå er de forlovet.

Og Nordre Aker Budstikke er i det romantiske hjørnet, og har fått låne det flotte bildet som er tatt på Grefsenkollen, der Egil frir til Hanne.

– Dette er et sted Hanne har hatt mange fine opplevelser fra tidligere. I tillegg bor vi på Årvoll, og ser jo rett opp på Grefsenkleiva, forteller Egil til Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ: Han fikk høre det, kioskeieren! For tidligere sto det nemlig noe helt annet på skiltet...

Sprekt par

Og det er et sprekt par vi har med å gjøre her, for før frieriet, så løp de Sentrumsløpet sammen. Hanne skulle egentlig på en burdagsfest med venninner senere på kvelden, men Egil fikk lurt Hanne med på både massasje og spa på Grand, før han tok henne med oppover mot Grefsenkollen.

Han varmet opp frieriet - og kommende kone - med Sentrumsløpet på lørdag, Egil med Hanne. Foto: PRIVAT

– Jeg sa før vi dro ned mot Sentrumsløpet at hun burde ta med seg noe annet enn treningsskift, kanskje fant vi på noe etterpå? Da vi kjørte oppover mot Grefsenkollen, tror jeg hun trodde at vi skulle innom hennes mor som bor på Grefsen. Da vi bare kjørte videre, så foreslo jeg at vi rakk en middag på Grefsenkollen, før bursdagsfesten med hennes venninner, forteller Egil.

Still here waiting

Og med låta Right here waiting med Richard Marks ute på Grefsenkollen, så var jo stemningen der.


Egil gikk ned på knærne, der oppe på Oslos tak. Og Hanne sa ja. Og inne sto selvfølgelig venninner og kompiser og ventet i all hemmelighet, og tok hovedbildet til saken her.

Venner sto på innsiden og fikk sett hele frieriet til Egil, der oppe på Grefsenkollen. Foto: SURPRISE

Så ble det et aldri så lite forlovelsesparty på Grefsenkollen lørdag.

– Vi har ikke satt noe bryllupsdato ennå, men vi får det vel til kanskje neste sommer? sier en superhappy nyforlovet Egil Knapper.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...