ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Her kan du droppe innom legen

Åpnet på Ullevål: Fra venstre: Daniel Sørli, lege og gründer, Sandra Larsson, lege, Anne marte Ladim lege og rekrutteringsansvarlig og Mari Alm, kjedeleder. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ny legetjeneste ved kjøpesenteret åpnet like før jul.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2019 kl 12:57

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

ULLEVÅL: Dr. Dropin klinikk nummer syv i Oslo åpnet fredag på Ullevål:

– Vi er veldig stolte over å komme til Ullevaal stadion som er et signalbygg i Oslo og Norge. Vi mener at det er et behov for en Dr. Dropin-klinikk på Ullevål, og det er rett og slett derfor vi åpner klinikk her. Vi gleder oss over å åpne og er trygge på at Dr. Dropin kommer til å bli godt mottatt, sier Daniel Sørli, lege, daglig leder og gründer av legetjenesten.

Senterleder Vilde H. Lerbak gleder seg også over dagens åpning:

– Med Dr. Dropin får vi et enda bedre helsetilbud til våre besøkende. Med et solid konsept og faglig dyktige leger har jeg tro på at Dr. Dropin og teamet vil bidra svært positivt her på Ullevaal AMFI.

Første Dr. Dropin klinikk åpnet i 2017, de andre klinikkene befinner seg i Bogstadveien, på Grünerløkka, Skøyen, Torshov, Nordstrand, Carl Berner og Ullevaal Stadion.

ANNONSE

Dr. Dropin har fastpris, og du kan bestille på nettet. Med online-bestilling kan man vente der man vil, så sender legekontoret ut sms når det nærmer seg din tur.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE