Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her skal det bygges

Foreslår nye boliger i Kjelsåsveien 114 - 116.

Foto: Foto: Plan- og bygningsetaten

Eldresenteret blir, men i tillegg skal det etter planen også bygges eldreboliger på tomten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.08.2013 kl 16:27

KJELSÅS: Nå starter reguleringsarbeidet for «nye» Kjelsåsveien 114 - 116. Ifølge forslaget fra plan- og bygningsetaten skal det bygges nye omsorgs- og/eller seniorboliger på tomten.

Rives

Eksisterende eldresenter og servicefunksjoner, legekontor, fysioterapeut, samt mindre næringslokaler  ivaretas i forslaget. Derimot foreslås det at dagens bebyggelse rives, med unntak av den eldre sveitservillaen på den kommunale tomten.

Torg/møteplass

Fra forslaget heter det blant annet videre: «... Etaten er i all hovedsak positiv til byplangrepet... Etaten anbefaler at sveitservillaen bevares, men stiller ikke krav til dette. Plan- og bygningsetaten vurderer det som viktig å tilrettelegge for lokal torg/møteplass...»

Avkjørsler

Videre står det i forslaget: «... Foreslåtte avkjørsel fra Grefsenveien er ikke trafikksikker, og avkjørsel må legges til ... Kjelsåsveien. Topografien tilsier at nedkjørsel til parkeringskjeller fra Kjelsåsveien er utfordrende. Etaten anbefaler å utrede mulighet for nedkjøring fra Grefsenveien, helt nord i planområdet ...»

På høring

Det foreligger to scenarioer til bygningsmasse, og bygget er foreslått i tre etasjer.

Ifølge Eiendoms- og byfornyelsesetaten, ved informasjonsansvarlig Lena Nesset, ligger det i planarbeidet en foreslått utnyttelse på 45 %, og som tilsvarer bruksareal for bebyggelse med 8600 - 8900 m2. Tomten er på 6000 m2.

Det ferdige reguleringsforslaget vil ifølge plan- og bygningsetaten bli sendt ut på høring.

Hele forslaget kan leses på plan- og byningsetatens saksinnsyn.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...