Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her vil de bygge høy blokk

Foto: ILLUSTRASJON MAKE ARKITEKTER AS/UTLÅN PLAN- OG BYGNINGSETATEN

Forslagsstiller ønsker å «fylle igjen» et nåværende tomrom i bebyggelsen langs Ring 3.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.03.2016 kl 07:45

NYDALEN/GREFSEN: Fra det opprinnelige planforslaget fra september 2014 står det blant annet om planene for Gunnar Schjeldrups vei gårdsnummer 77, bruksnummer 207, parkeringsplassen øverst i veien og rett nedenfor toglinjen og Ring 3.

Syv etasjer

– Planforslaget omfatter en boligblokk i syv etasjer med underjordisk parkering, utomhusanlegg og ny avkjøring mot Gunnar Schjelderups vei. Planforslaget søker å «fylle igjen» et nåværende tomrom i bebyggelsen langs Ring 3 og skal sikre at bygningsvolumet utgjør en solid støy og forurensningsskjerm både for seg selv og boligbebyggelsen rundt, skriver utbygger.

LES OGSÅ: Frykter sanering av hele småhusområdet på nedre Grefsen

Det er Make arkitekter AS som presenterer planene på vegne av tiltakshaver Solon Eiendom AS.

Videre beskriver planene følgende.

LES OGSÅ: Dette blir du lykkelig av, og dette angrer du på at du ikke gjorde

Parkeringsplass

– Eiendommen som er regulert til og fungerer som parkeringsplass ligger i en variert bebyggelsesstruktur preget av nyere monumental blokkbebyggelse og kontorbygg langs
Ring 3.

Det er også lavere blokker rekkehus og eneboliger både i nærområdet og i
Grefsenåsen mot nord.

Avkjøringen blir via Gunnar Schjelderups vei.

BLI MED Å FØLGE DISSE JENTENE MOT EM

Veirett

Nordre Aker Budstikke kjenner også til at utbygger ønsker tinglyst adkomstrett over den private veien til Heilo Vel i samme område.

– Selv om det, slik dere skriver, ikke er et absolutt krav om tinglysing etter pbl. § 27-4, har Plan- og bygningsetaten av erfaringsgrunner en meget restriktiv holdning til veiretter som ikke er tinglyst..., skriver Plan- og bygningsetaten i brev til utbygger.

Her kan hele saken leses i saksinnsyn hos Plan- og bygningsetaten.

[url=http://www.facebook.com/nordreakerbudstikke]Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...