Nordre Aker Budstikke

Hett boligmarked her, vips så var leiligheten solgt

Leiligheten i Gunnar Schjelderups vei. Foto: DNB

Den lille leiligheten var langt fra billig i utgangspunktet. Men det tok ikke lang tid før den ble solgt, godt over prisantydning.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.08.2018 kl 13:46

NYDALEN: Mandag fortalte Nordre Aker Budstikke om boligmarkedet i Oslo og i Nordre Aker. Blant annet om dyre, små leiligheter.

16 kvadratmeter

Som denne i Gunnar Schjelderups vei, på 16 kvadratmeter, til prisantydning 1.650.000 kroner, som er over 103.000 kroner per kvadratmeter.

Ifølge megleren skremmer ikke prisen bort kjøperne.

– Dette er enn selveierleilighet, hvor fellesgjelden er nedbetalt. I tillegg er Nydalen up and coming, og generelt et flott område. Også med ny kino og flere nye tilbud på gang. I tillegg er det et godt kollektivtilbud i området, sa eiendomsmeglerfullmektig Robin Rastad Lauritzen i DNB, om denne leiligheten.

LES OGSÅ: Små leiligheter til 140.000 kroner kvadratmeteren

Solgt

Nå er den solgt, etter to visninger.

– Leiligheten ble solgt i dag for 1.910.000 kroner, det var hele seks budgivere, forteller en fornøyd eiendomsmeglerfullmektig.

HER KAN DU LESE HELE DEN TIDLIGERE SAKEN FRA MANDAG, OM DE SMÅ OG HØYT PRISET LEILIGHETENE.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...