Nordre Aker Budstikke

Hjemmetjenesten har flyttet, nesten 30 ladere står igjen

El-ladere som tidligere ble benyttet av hjemmetjenesten i Bydel Nordre Aker, ved Myrerjordet. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Med hjemmetjenesten borte fra Myrer står en parkeringsplass og veldig mange el-billadere igjen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2020 kl 19:27

KJELSÅS: Hjemmetjenesten i Bydel Nordre Aker er nå samlet i Vinkelveien på Tåsen, etter å ha holdt til både der og i Hareveien på Myrer, noe Nordre Aker Budstikke også har omtalt tidligere.

Samlokaliseringen byr på noe lenger kjørevei til brukerne på Grefsen- og Kjelsås-siden av bydelen, men utover det er tiltaket positivt da alle lag vil være under samme tak, sa seksjonssjefen for hjemmetjenesten, Espen Gøranson, i forkant av flyttingen.

– Og sammen med tverrfaglig team, som vil gjøre samarbeidet og samskapingen lettere. Brukerne håper vi på at på sikt vil oppleve enda bedre tjenester, nettopp fordi det å være samlet vil gjøre tjenesten bedre rustet til å møte framtiden og for å få mer ut av ressursene, sa Gøranson i fjor.

Tom parkeringsplass

Selve flyttingen fra Myrer tok litt lenger tid enn planlagt, blant annet fordi parkeringsplassen i Vinkelveien 7 måtte bygges ut til hjemmetjenestens el-biler.

Nå er flyttingen gjennomført, og dermed har ikke hjemmetjenestens biler lenger behov for å parkere på parkeringsplassen ved Myrerjordet og høyblokka i Hareveien.


På den tomme parkeringsplassen, står det nesten 30 ladestolper til el-bil igjen, og parkeringsplassen er fortsatt merket som reservert for hjemmetjenesten.

Beboere ved Myrerjordet har kontaktet Nordre Aker Budstikke og lurer på hva som nå er planen for parkeringsplassen.

– 28 ladepunkter for el-biler står nå ubrukt etter at hjemmebaserte tjenester har flyttet fra Hareveien. Vi får håpe at kommunen vil sette de i drift for dem som bor i nærmiljøet, skriver en leser fra nabolaget.

Ser på muligheter

Vi kontakter derfor Bydel Nordre Aker, og spør bydelsdirektør Øyvind Henriksen om nabolaget har grunn til å glede seg til en ny «ladepark» på Myrer.

Henriksen opplyser at parkeringsplassen er eid av det kommunale foretaket Boligbygg, men leies av Bydel Nordre Aker. Det er også bydelen som eier ladepunktene som står der.


Bydel Nordre Aker har foreløpig ikke avklart hva de selv trenger av ladetilgang og parkeringsplasser fremover, og at de i denne fasen vil gå i dialog med Boligbygg.

– Vi vil avklare muligheter og alternativer så raskt vi kan, sier bydelsdirektøren.

Når det gjelder eventuell åpning av parkeringsplassen for vanlig parkering, er dette noe som så langt ikke har vært diskutert.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...