ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

– Lysmastene «spriker i alle retninger»!

Lysmaster rundt Sognsvann. Foto: Kristin Tufte Haga

Det står ikke så bra til med alle lysmastene rundt den populære turveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SOGNSVANN: Flere lesere har kontaktet Nordre Aker Budstikke om den veldig populære turveien rundt Sognsvann, som fikk etterlengtet lys i 2015.

Pærene skulle lyse i 25 år, fortalte Bymiljøetaten den gangen. Bare seks år senere er det ikke pærene, men selve lysmastene som har fått utfordringer, melder flere lesere. Flere av mastene ser ut som om de holder på å «bikke over».

– Jevnlig går min kone og jeg tur rundt Sognsvann. Hver gang blir vi både oppgitt og fortvilet over tilstanden på veien og lyssettingen. Arbeidet som er utført på denne veien synes svært mangelfullt utført, skriver en leser til Nordre Aker Budstikke, og nevner også det de opplever som generelt dårlig grunnarbeid for veien:

– Lysmastene «spriker i alle retninger», det vil si står skeivt og noen master ser ut til å være i ferd med å ramle over ende. Her må kommunen på banen og få ordnet opp i dette «triste synet», oppfordrer leseren.

ANNONSE

Lysmaster rundt Sognsvann. Foto: Kristin Tufte Haga

Nordre Aker Budstikke tok turen rundt Sognsvann mandag formiddag. Og det er helt riktig at flere av lysmastene som er svært skjeve. Vi følger opp saken med lysmastene og veien med Bymiljøetaten.

Flere av lysmastene rundt Sognsvann er ganske skjeve. Foto: Kristin Tufte Haga

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE