Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hørte rop om hjelp - stor leteaksjon i natt

Nødetatene på plass - også i lufta - da det sent fredag kveld ble meldt om rop om hjelp fra Marka. Helikoptere hang lenge over Korsvoll, Nordberg- og Sognområdet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.01.2016 kl 16:45

GRINDA: Hvis man ikke allerede hadde sovnet, var det ikke vanskelig å legge merke til helikoptere som hang i flere timer over området Korsvoll, Sogn og Nordberg sent fredag kveld og utover natt til lørdag - videosnutt av Tom Sæland fra i natt.

I 23.00 tiden rykket politiet ut etter at det skal ha blitt hørt rop om hjelp fra området.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

– Vi er i Nordmarka ved Langmyrgrenda. 1 person roper om hjelp. Foreløpig ikke funnet. Helikopter er med i søket, twitret politiet ved midnatt.

LES OGSÅ: Nå får du ikke lenger betale på trikken

Massiv leteaksjon

– En massiv leteaksjon pågår etter at det er hørt rop om hjelp i nærheten av Sognsvann i Oslo. Politiet fikk melding i 23-tiden om at flere beboere i nærheten av Sognsvann hørte rop om hjelp fra skogen, skrev Aftenposten.

Politiet skal også ha hørt ropene.

– De siste ropene ble hørt klokka 23, men noen timer senere er fortsatt ingen funnet. – Allerede deltar Røde Kors, politipatruljer, hundepatruljer og brannvesenet med sine ATVer. I tillegg gjøres det helikoptersøk. Nå er også Norske redningshunder og Norsk Folkehjelp er på vei for å slutte seg til søket, ifølge operasjonsleder Rune Ulsand i Oslo politidistrikt til NTB.

Han sa også at ropene, som trolig kommer fra en mann, var hørt flere steder og at søkeområdet er ganske stort.

Fant ingen

– Vi ber om tips fra publikum på 02800, hvis de har hørt noe eller savner noen fra Nordmarka, twitret politiet litt senere.

Men søket ble resultatløst. ved 4 - 5.00 tiden ble søket avsluttet.

– Vi avslutter søket i Nordmarka, etter at vi har søkt av hele det aktuelle området, ifølge politiet via twitter.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...