Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Hurra, det er sommerferie

Kjelsås-elevene gikk i tog til flunkende ny skole siste dag før sommerferien!

Denne gjengen marsjerte i trikkeskinnene mot sin nye skole på Kjelsås.

Kjelsås-jentene Tiril Eggen og Solveig Auling tar sommerferie med god samvittighet. De kommer tilbake til en flunkende ny Kjelsås skole i august.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.06.2012 kl 20:29

KJELSÅS: De to blide jentene går i tredje klasse på Kjelsås skole, og har sammen med resten av skolens elever bodd i brakker på Engebråten i to år, mens skolen har blitt pusset opp.

- Det har blitt fint her, sier Tiril som er glad for å komme tilbake til helt ferdig skole 20. august.

Foreløpig får ikke elevene herje helt fritt, og som rektor Mette Rasmussen sier

- Nå kommer det snart noen menn som skal ta med seg alt det vi har pakket ned og sette det på plass her.

Endelig sommer!

Det aller viktigste nå er likevel sommerferie, og den skal Solveig tilbringe sammen med søskenbarn i Hallingdal mens venninne Tiril skal være med familie på en runde med orienteringsløp

- Vi gleder oss til sommerferien, sier de to jentene mens Kjelsås skoles musikkorps spiller «Fame» , som får gjengen i den nye skolegården til å synge.

Stoppet trafikken

Fredag marsjerte hele skolen fra brakkene på Engebråten med flaggborg, korpsmusikk og entusiastiske foreldre, spente kommende førsteklassinger med faddere som støtte, og glade ansikter- helt til Kjelsås.

Rene 17. mai-stemning i gatene, og trikk og bilister måtte vike for marsjerende elever i nærmere 20 minutter. Noen litt eldre tenåringsgutter var ikke like entusiastiske.

- Nå husker jeg hvorfor jeg slutta i korpset - det suger, sier en litt tøff fyr og ler.

Men korpsmusikken marsjerer helt inn i den nye skolegården, og rektor roser musikantene.

- Dere er så flinke til å spille, sier Rasmussen.

Sommerferien blir innledet med Louis Armstrong sin kjente sang «Dream a little dream of me», akkompagnert av knipsing, til fosramlingens store glede.

- Nå er det sommerferie, jubler en gutt i flokken.

Det har vært kaotisk for skolen den siste tiden, med rydding, vasking og press på å bli klare før sommerferien. Nå er det Grefsen skoles elever som inntar brakkene på Engebråten, siden denne skal totalrehabiliteres i to år.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...