ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Huset til Hareide solgt på én dag

Knut Arild er veldig begeistret for bakeskapet på kjøkkenet. Det er noe han kommer til å savne i Haugesund. Foto: Stella Oter Lindeberg

Boligen ble lagt ut for salg onsdag kveld, dagen etter ble den solgt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.12.2021 kl 10:28

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SOLEMSKOGEN: Hareide kjøpte huset i 2019 for 15,5 millioner kroner, og boligen ble denne gangen lagt ut med en prisantydning på 17,5 millioner kroner. Familien flytter nå til Haugesund i forbindelse med den tidligere toppolitikerens nye jobb som sjøfartsdirektør.

De har enda ikke funnet et nytt hus i Haugesund, bekrefter Hareide overfor TV 2, som først omtalte saken.

Eventyrlig beliggenhet

Dette er en utsikt som vil savnes. Foto: Stella Oter Lindeberg

Huset ligger innerst i en blindvei i Solemskogen med utsikt over Maridalsvannet, og har et bruksareal på 427 kvadratmeter. Boligen har seks soverom, to hybler, og tomten er totalt på over 2,8 mål.

Ifølge Finn-annonsen, er beliggenheten både magisk og eventyrlig, og byr på fantastiske turmuligheter. Hareide er enig, men forteller til lokalavisa at det ikke er utelukkende positivt å selge huset.

ANNONSE

– Det er trist og vemodig, men jeg forstår at noen vil kjøpe i et så fint område som dette.

Dette er ikke første gangen han hyller drømmehuset og lokalsamfunnet:

– Skogen og naturen er flott, men vi kommer virkelig til å savne menneskene som vi er blitt kjent med. Det er et skikkelig lokalmiljø her – alle stiller opp på dugnad, det er matservering, og om to uker har vi bruktmarked, hvor jeg har ansvar for vaffelsteking. Det er en kjempefin plass, både om sommeren og vinteren.

– Jeg har tenkt at dette er den plassen jeg egentlig vil bli gammel. Selv om jeg nå flytter, kan det godt hende vi kommer tilbake. Dette er et utrolig flott miljø, og en flott by, sa han til Nordre Aker Budstikke i forrige uke.

ANNONSE

Huset er bygd i 1998, og er pusset opp siden familiens overtakelse i 2019. Boligen har steget i verdi, men Hareide ønsker ikke å kommentere den endelige salgssummen:

– Det er flere som har spurt, men vi har valgt å vente til det blir offentlig. Vi vil ikke ha fokus på det i dag, sier han til Nordre Aker Budstikke i dag.

Huset ble, ifølge Eiendomsverdi, solgt for 18,4 millioner kroner. Det er 900.000 over takst.

(Saken ble oppdatert med den salgssummen 3. desember 10:30)

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE