ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Vi måtte bare spørre: Hva er dette?

Foto: Kristin Tufte Haga

Den har ikke stått der så lenge, men den har en misjon.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BREKKE: Langs anleggsveien, mellom Oset og Brekke, står denne installasjonen. Anleggsveien har blitt brukt i forbindelse med bygging av nye rentvannbassenger i vannbehandlingsanlegget på Oset.

Etterhvert skal også Vann- og avløpsetaten i gang med å bygge det mye omtalte Stamnettet i tilknytning til ny vannforsyning - og anleggsveien skal igjen tas i bruk mellom Oset og Brekke.

– Vi forventer å ha behov for å måle støv hele prosjektperioden, så støvmåleren blir stående til da. Den ble satt ut i slutten av november, og innholdet blir analysert og veid en gang i måneden. Vi har ikke fått resultater herfra enda, ifølge Gro Haldis Elden, kommunikasjonsleder Ny vannforsyning Oslo.

Kanskje ikke så rart, da i hvert fall ikke anleggsveien brukt om dagen. Beboere har også reagert på at alle portene mot anleggsveien nå er stengt, uten at det er aktivitet der.

Fredag sier samme kommunikasjonsleder til Nordre Aker Budstikke at de fortsatt jobber med å klarere om portene mot anleggsveien kan åpnes inntil videre, eller ikke.

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE