Nordre Aker Budstikke

Utålmodige i Kapellveien

Hva skjer med Flexbo?

Slik så Flexbohusene ut da de ble satt opp i mars 2008. Sommeren samme år flyttet beboerne inn, med to års brukstillatelse. Nå ser det ut som at bosettingen blir stående lenger. Arkivfoto: Kristin Tufte Haga

Bydelspolitikerne i Nordre Aker modererte kritikken mot St. hanshaugen behandling av Flexbo-saken, men etterlyser likevel info om videre fremdrift av småhusene i Kapellveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2010 kl 10:39

GREFSEN: I forrige miljø, plan- og samferdselskomitemøte (MPS) med Nordre Akers lokalpolitikere, ble Flexbo-husene i Kapellveien/Utsikten tatt opp. Bydel Nordre Aker etterlyser mer informasjon om hva som skjer videre med de fem småhusene, som ble midlertidig satt opp for to år

— 1. juli er denne toårsperioden løpt ut. Fra nevnte MPS-møte heter det blant annet i vedtaket: "Bydel Nordre Aker opprettholder tidligere kritikk av hvordan saken ble behandlet fra tiltakshavers side."

Fjernet kritikken

Men dette ble for sterk kost for Venstre og SV i forrige bydelsutvalgsmøte, og nevnte punkt ble tatt ut av vedtaket. I stedet heter i det ferske BU-vedtaket blant annet:

"...Det er ikke registrert noen henvendelser i saken til bydel Nordre Aker som vertsbydel eller PBE (Plan- og bygningsetaten, journ.anm.) som godkjennende etat, etter at midlertidig godkjenning ble gitt...Bydel Nordre Aker ber om at tiltakshaver klargjør hvilke planer som foreligger for boligene etter 01.07.2010. Bydel Nordre Aker ber om at tiltakshaver legger opp til en ryddig og åpen prosess der alle parter blir hørt, dersom denne eller andre tomter i bydelen ønskes benyttet i framtiden."

Nordre Aker Budstikke intervjuet i fjor høst byrådssekretæren til byråd Sylvi Listhaug (Frp), som bekreftet at de så for seg at boligene ble i Kapellveien ble stående i noen år.


LES OGSÅ: - Ta vare på Utsikten!

"Intet mer å tilføye"

NAB har også vært i kontakt med prosjektleder for Flexbo, Sven Bue Berger i Bydel St. Hanshaugen, vedrørende Nordre Akers ønske om mer info om videre fremdrift.

— Bydel St. Hanshaugen har utført et oppdrag for EST (Byrådsavd. for Eldre og sosiale tjenester, journ.anm.). Vi har intet ytterligere å tilføye, skriver Bue Berger i en mail til avisen.

NAB har også kontaktet den nye sosialbyrådsavdelingen, som nå har ansvaret for Flexbo, for å høre om de har noe mer å tilføye i saken, og byrådsavdelingen kommer tilbake til NAB i løpet av kort tid.

LES OGSÅ: Rykket ut til brann på Grefsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...