Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Donald forsvant, men nå er julebamsen der:

Hva synes du?

Denne opplyste julebamsen skaper noe trafikkstopp i Frysjaveien - folk stanser bilen for å ta bilde av bamsen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Stor ståhei da Donald forsvant fra Frysjaveien for noen år siden. Nå har det kommet en nye maskot på plass – i hvert fall en skikkelig julebamse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.12.2015 kl 15:32

BREKKE: Eurosign AS i Frysjaveien har ikke hvem som helst på kundelisten, blant annet Grand Hotel og Slottet, i tillegg til Østbanehallen og på Rådhusplassen lyser firmaet også opp.

Julebamse

Fra før av har de pyntet opp et lite tre utenfor lokalene i Frysjaveien, men i år har det kommet enda mer lys på plass. I form av en stor julebamse i gave. Kanskje en liten trøst for oss som fortsatt savner Donald Duck på inngangspartiet til Hjemmet Trykkeri i Frysjaveien - hvor ble det av Donald Duck?

LES OGSÅ: Russebråk, kvinne antastet og mann hentet ut av Marka

Mange som reagerer eller?

– He,he, ja det har vært tilløp til noen små trafikale settinger her, folk stopper jo for å ta bilde av bamsen. Vi ser jo at det dukker opp bilder av bamsen i sosiale medier, og tilbakemeldingene så langt har kun vært positive, forteller daglig leder i Eurosign AS, Arne Kluge.

Han legger til at den store bamsen i gaven er godt forankret, i tilfelle noen skulle bli fristet til å sette bamsen i egen hage.

– Den skal få lov å stå der til januar, til ren og skjær pynt og lys. Vi bruker mange forskjellige symboler til å lyse opp, reinsdyr, pingviner, isbjørner og så videre, for å lage fest i mørket, legger Kluge til.

LES OGSÅ: Er dette årets julegave? Vinn billetter til OverOslo 2016!

15 år i Frysjaveien

Men juletrelys til hvermansen har de ikke..

– Nei, det er mer til store og «proffe» trær, som for eksempel det på Universitetsplassen, det er lys fra oss, sier Kluge, som forteller at firmaet har holdt til på Frysja i nærmere 15 år.

Det kommer til å skje mye i området fremover, med utbygging av mange boliger.

– Vi har i planen å bli her til 2018, avslutter Kluge.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...