Nordre Aker Budstikke

Hvem er denne mannen?

Foto: PRIVAT

– Jeg spurte om han gjorde dette frivillig. Han svarte omtrent slik - jeg har ikke hund å lufte, så noe må jeg gjøre!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2016 kl 14:37

NYDALEN/KJELSÅS: Vibeke Arntzen tok seg en sen tur med venninne onsdag kveld, langs en av Oslos mest brukte turveier langs Akerselva, oppover fra Nydalen til Kjelsås.

LES OGSÅ: Bytt side i sengen med partneren din, hva skjer da?

Hakker is

– På kveldstur, rundt klokken 22.30, på vei opp fra Nydalen i kveld står det en kar som på frivillig basis måker og fjerner isfelt langs Akerselva, slik at skal bli bedre å gå- og å løpe der, forteller Vibeke fra i går.

Hun legger til.

– Snakk om ildsjel!


Snakket du med han - hva sa han?

– Jeg spurte om han gjorde dette frivillig eller om han var på jobb. Han svarte omtrent slik - jeg har ikke hund å lufte, så noe må jeg gjøre på tur!

Vibeke Arntzen er mektig imponert over frivillig innsats langs Akerselva. Foto: PRIVAT

Veien er elsket av folket

At turveien langs Akerselva er høyt elsket av beoberne både på Nydalensiden og Grefsen- og Kjelsåssiden, er det vel ingen tvil om. Det ble ihvertfall tydelig da kommunen i fjor sommer var i ferd med å gjennomføre asfaltering av strekningen.

LES OGSÅ: Tåsenjenta Mathilde (17) og Niat (18) har satt fyr på nettet!


Noe som til slutt ble avverget, etter at selveste daværende samferdselsbyråd Guri Melby (V), grep inn og stoppet planene til Bymiljøetaten. Etter massiv motstand fra lokalbefolkningen, som vil ha grus på veien - ikke asfalt.

Foto: PRIVAT

I tillegg

Men at noen i tillegg - på frivillig basis - sent kveldstid fikser til turveien i privat regi, for at det skal bli bra for alle oss andre å gå, løpe eller sykle der, ja det var nytt.

Nordre Aker Budstikke vil gjerne komme i kontakt med ildsjelen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!


LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...