Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Hvis den lever vilt i Norge, blir jeg litt sjokkert

Fuglen fikk oppmerksomhet på tennisbanen, men lot seg ikke fange. (SKJERMDUMP FRA YOUTUBE)

Hva slags sjelden krabat var det som besøkte tennisbanen på Nordberg i helgen?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.08.2016 kl 16:07

NORDBERG: Lørdag fikk de unge tennisspillerne til Nordberg Tennis en uvanlig gjest på bane-besøk.

«Nordberg tennisklubb har ord på seg for å ha et trivelig og inkluderende tennismiljø. Dette er muligens årsaken til at vi lørdag fikk besøk av en spesiell og eksotisk kar. I klubbens visjon står det riktignok at vi skal være en klubb for nærmiljøet, men det er ikke sikkert dette er kommunisert godt nok ut til alle deler av dyreverdenen», skriver klubben på sine nettsider, der denne videoen ble lagt ut i helgen:

– Hvis den lever fritt i Norge, så blir jeg litt sjokkert, sier en av tennisspillerne i videoen.

Slik så den ut. (SKJERMDUMP FRA YOUTUBE)


Det blir vi også, så vi tipper at den har rømt hjemmefra. Ettersom kunnskapen om eksotiske fuglearter er omtrent like god i Nordre Aker Budstikkes redaksjon som på tennisbanen på Nordberg, våger vi oss til å be leserne om hjelp til å artsbestemme krabaten.

Vet du hva slags fugl dette er? Skriv i kommentarfeltet!

Fuglen lot seg dessverre ikke fange av Espen Johansen og spillerne som var tilstede lørdag, skriver klubben på nettsidene. Fuglen så riktignok ut til å være i godt hold.

Og siden Reiseradioen har gitt seg for sesongen, håper vi med Nordberg Tennisklubb at den har funnet veien hjem til eieren for egen maskin!

LES MER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...