Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hvor kjapt kan en vegetarianer spise en hamburger?

Absolutt alt for en god sak! Det tenkte veggis-senterleder Unni Merethe Aasgaard og kastet seg ut i Movember-utfordringen om raskest mulig å spise opp en hamburger.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2015 kl 17:48

STORO: Movember er en årlig kampanje for bevisstgjøring om menns helse, og pengeinnsamling til forsknings- og støtteprogrammer med fokus på prostatakreft, testikkelkreft og psykisk helse. Bak kampanjen står Movember Foundation, som er en uavhengig internasjonal stiftelse.

Og Movemberaksjonen er mye mer enn barter. Egon Storo utfordrer privatpersoner og firmaer til å bli med i konkurransen mandag 23. november, klokken 19.00, om hvem som raskest klarer å spise opp en hamburger. Flere fra samme firma kan melde seg på. Det skal dekkes opp med langbord inne i selve kjøpesenteret.

Middag til 10.000 kroner

– Førstemann til å spise opp Mo-burgeren, vinner muligheten til å donere bort én middag til en verdi av 10.000 kroner. Middagen doneres bort til valgfri organisasjon. Påmeldings-avgiften på 1000 kroner går direkte til Movember Foundation, forteller daglig leder ved Egon Storo, Øystein Hoff.

Han legger til at selveste Oslo-politiet ved Geir Tveit, kommer til å bivåne det hele, for å se at alt går riktig og rett for seg.

Øystein forteller om rekorden under Movember-arrangementet i fjor fra nabosenteret på Ski. Nesten 30 personer stilte, og vinneren slukte burgeren på ett minutt.

Her skal det dekkes langbord, mandag 23. november, og klokken 19.00 spises det løs, her senterleder Unni Merethe Aasgaard med daglig leder ved Egon, Øystein Hoff. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Hvor kjapt spiser veggisen en burger?

Men selvsagt må alt prøves ut i forkant på Storo. Og senterleder for Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard, har litt motvillig sagt ja til å være prøvespiser.

Motvillig, ikke fordi hun ikke tar en utfordring på strak senterarm, men fordi Unni faktisk er så godt som vegetarianer. Hun spiser i hvert fall omtrent aldri kjøtt.

– Men absolutt alt for en så god sak!, sier Unni og kaster seg over burgeren.

Eller kaste seg over er kanskje litt drøyt. Øverst i saken kan du selv se hvor kjapt en veggis kan «kaste» i seg en skikkelig burger.

Eldre på julelunsj

Noen storspisere og/eller hamburgelskere rundt omkring? Bare å ta kontakt med Øystein ved Egon.

Som også har flere veldedige planer før jul. Som i fjor inviterer han eldre fra bydelens sykehjem på gratis julelunsj i hele november, han ordner også med transport ved behov.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...