Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Hvordan tror de folk skal komme seg på jobb?

HIT: Men ikke lenger - veiarbeider og turveien langs elva fra Stillatorget og ned til Nydalen er stengt til langt ut i juli. Foto: PRIVAT

Stengt, stengt, stengt. Både her og der. Og nå sist ut turveien fra Kjelsås og nedover Akerselva. Og den strekningen skal være stengt lenge.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.06.2015 kl 13:50

KJELSÅS/NYDALEN/AKERSELVA: En leser tok tirsdag kontakt med Nordre Aker Budstikke. I dag var det nemlig satt opp skilter ved Stillatorget, turveien er stengt for gjennomkjøring videre nedover Akerselva fra Kjelsås.

SISTE NYTT I SAKEN (mandag 8. juni): Byråd Guri Melby stanser asfalteringen

Smedstadtunnelen stengt

– Nå er jo Ring 3 halvert på grunn av tunnelarbeid, og vi oppfordres til å gå, sykle, løpe til jobb. Da synes kommunen og Bymiljøetaten at tiden er inne til å spa opp turveien langs elva fra Frysja og nedover, skriver leseren.

LES OGSÅ: Kommunen omgjorde private milliontomter til friluftsområder.

– Hvordan skal folk komme seg på jobb?

– Er det mulig! I tillegg er T-banen til Mortensrud gravd opp! Hvordan tror de folk skal komme seg på jobb? legger hun til.

Nordre Aker Budstikke har kontaktet Bymiljøetaten for en kommentar om disse arbeidene.

LES OGSÅ: Sterke reaksjoner: «22 av 24 spurte ønsker ikke asfalt langs Akerselva»

Asfalt

– Det er den skrøpelige gang og sykkelveien langs Akerselva fra Kjelsåsveien til Gjerdrums vei i Nydalen som skal få nytt asfaltdekke. Gang/sykkelveien blir helt eller delvis stengt i noen dager, men det er muligheter for å sykle omveier, sier pressetalsmann i Bymiljøetaten, Odd Olav Bratteberg.

Han fortsetter.

– Arbeidet vil ha en varighet på 2-3 uker. Selv om det oppfordres til å gå eller sykle på grunn av tunnelarbeidene, må publikum påregne at annet infrastrukturarbeid, det være seg asfaltering, strømforsyning, vann og avløp eller telekabler, må utføres i årene framover. Bymiljøetaten og Statens vegvesen samarbeider for å koordinere større arbeider, legger han til.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...