Nordre Aker Budstikke

I ett år har det sett sånn ut hos naboen

Spøkelsesaktig i Tåsenveien, sånn har det stått i ett år nå, etter brannen i juli i fjor. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Det er ille at en branntomt skal skjemme et helt nabolag? Står det i bekymringsmelding til bydelsoverlegen fra Tåsenbeboere. Det klages blant annet på mye søppel, skjemmende lukt og ikke minst frykt for skadedyr.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.08.2015 kl 19:20

TÅSEN: Midt i Tåsenveien, mellom barnefamilier og butikker, så ligger denne branntomta. Branntomt har den vært i mer enn ett år nå. Det var i juli i fjor, at boligen i Tåsenveien tok fyr. Huset ble totalskadet, men ingen personer ble skadet i brannen.

Ingen skadet

– Vi skal gjøre krimtekniske undersøkelser på stedet i løpet av dagen, uttalte blant annet Politiet til Østlandssendingen i forbindelse med brannen.

Nylig ble det sendt bekymringsmelding til bydelsoverlegen.

Søppel, lukt og skadedyr

– Det er for ille at en branntomt skal skjemme et helt nabolag. Det ligger store mengder med søppel utenfor huset...Det er en illeluktende eim...Vi frykter i tillegg at tomten skal bli et yndet sted for skadedyr, står det blant i bekymringsmeldingen.

Det står også i bekymringsmeldingen at det har vært forsøk på å oppnå kontakt med eier av huset, men uten å ha lykkes.


Nordre Aker Budstikke har vært ved tomten. Det er gjort forsøk på å gjerde inn tomten.

Nordre Aker Budstikke har også vært i kontakt med eier av tomten, onsdag.

Skal rydde

– Det vil etter planen bli et saneringsfirma som skal rydde opp på tomta i nær fremtid, jeg har også planer om å selge tomten, forteller eieren til Nordre Aker Budstikke.

Han fortsetter.

– En grunn til at dette har drøyd, er for jeg fortsatt er i dialog med forsikringsselskapet om forsikringsoppgjøret etter brannen, sier tomteeieren.


Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...